19 C
Limassol
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2025
Περισσότερο

    “CYPRUS GRAND PRIX 2015” Στη «μάχη» οι αθλητές του τραπ

    • Η Κύπρος συμμετέχει με τις εθνικές ομάδες ανδρών και εφήβων, απέναντι στα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού και παγόσμιου τραπ

     

    • Η Γεωργία Κωνσταντινίδου αντιμέτωπη με τα κορυφαία γυναικεία «ντουφέκια»

     

     

    Μια μέρα πριν την ολοκλήρωση των διεθνών αγώνων του “CYPRUS GRAND PRIX 2015” και στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, αρχίζει η «μάχη» του τραπ! Εκατόν εξήντα οκτώ αθλητές και αθλήτριες θα δώσουν «τον αγώνα τον καλό» για μια θέση στον ημιτελικό, κατ’ αρχή, και στη συνέχεια, για μια θέση στο βάθρο. Ανάμεσα σ’ αυτούς και 30 Κύπριοι αθλητές (20 άνδρες, 5 έφηβοι, 4 βετεράνοι και μια γυναίκα), οι οποίοι θα κυνηγήσουν την καλύτερη δυνατή διάκριση απέναντι στους κορυφαίους τραπέρς της Ευρώπης και του κόσμου. Απ’ αυτούς ξεχωρίζουν ιδιαίετερα οι Τσέχοι Γίρι Λίπτακ και Ντέιβιντ Κοστελέσκι, νούμερο 5 και 11 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Ρώσος παγκοσμιονίκης και Ολυμπιονίκης Αλεξέι Αλίποβ (νούμερο 6), ο Αυστραλός Άνταμ Βέλλα και ο Λίντον Σόσα από το Λουξεμβούργο, όλοι με θέση στην πρώτη εικοσάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Πολύ μεγάλα ονόματα παρουσιάζονται και στο τραπ γυναικών, με πρώτες και καλύτερες τις Ρωσίδες Τατιάνα Μπαρσούκ, Έλενα Κάτς και Εκατερίνα Ραμπάϊα, τις Αυστραλέζες Κάθριν Σκίννερ και Λαετίσια Σκάνλαν, τις Καρόλε Κορμενιέ, Μαρίνα Σοζέ και Μελανί Κουζί από τη Γαλλία και τη Βρετανίδα Σιαρλότ Κέργουντ, όλες στο «τοπ 30» του γυναικείου τραπ. «Γυναικεία ντουφέκια» τα οποία καλέιται να αντιμετωπίσει η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου, σε μια προσπάθεια να επαναλάβει τον περσινό της άθλο στους Κοινοπολιετιακούς αγώνες της Γλασκώβης.

     

    Με την εθνική μας ομάδα των ανδρών, θα αγωνιστούν οι διεθνείς σκοπευτές Γιάννος Αηλιώτης, Ανδρέας Μακρής και Μάριος Σοφοκλέους, ενώ την εθνική εφήβων θα στελεχώσουν οι νεαροί Άγγελος Χρυσάνθου, Ευτύχιος Σωτηρίου και Πέτρος Αναστασίου.

     

    Το σημερινό πρόγραμμα προβλέπει αγώνα 75 δίσκων γυναικών και νεανίδων και 50 δίσκων ανδρών, εφήβων και βετεράνων. Στις 3.45 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο ημιτελικός και οι τελικοί του τραπ γυναικών και θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων στις νικήτριες. Ο αγώνας του τραπ ανδρών, εφήβων και βετεράνων θα ολοκληρωθεί αύριο με τον ημιτελικό και τους τελικούς των ανδρών και η όλη διοργάνωση του “CYPRUS GRAND PRIX 2015”, θα τελειώσει με την απονομή των επάθλων στους νικητές.

     

     

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

     

    1. Οι διεθνείς μας Γιάννος Αηλιώτης και Ανδρέας Μακρής (δεξιά) θα στελεχώσουν την εθνική ανδρών, μαζί με τον Μάριο Σοφοκλέους, ενώ ο νεαρός Ευτύχιος Σωτηρίου (αριστερά) θα αγωνιστεί με την εθνική εφήβων

     

    1. Ο Μάριος Σοφοκλέους (δεύτερος από δεξιά) θα είναι το τρίτο μέλος της εθνικής μας ομάδας των ανδρών, ενώ η Γεωργία Κωνσταντινίδου θα αγωνιστεί στο τραπ γυναικών.

     

    1. Οι νεαροί Ευτύχιος Σωτηρίου, Άγγελος Χρυσάνθου και Πέτρος Αναστασίου που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα των εφήβων, σε πρόσφατη βράβευσή τους

     

    1. Η εθνική ομάδα της Ρωσίας στο τραπ γυναικών, παρουσιάζεται από τις πιο δυνατές στη σημερινή συνάντηση

     

     

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    695ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ