Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σωματείου Πυγμαχίας “MetaQuotes Champ Boxing Academy”, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στη Λεμεσό (περιοχή Κάψαλου). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του σωματείου, εν ενεργεία και πρώην αθλητές, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου — με τους κ.κ. Μάριο Τιριμό, Λευτέρη Οικονόμου (Πρόεδρο), Χριστιάνα Γεωργίου (Γραμματέα) και τη Svetlana Petrova (Βοηθό Γραμματέα).
Παρόντες ήταν, επίσης, χορηγοί και φίλοι της Ακαδημίας, οι οποίοι στηρίζουν το έργο και την προσπάθεια των αθλητών για την επίτευξη των στόχων τους, όπως τόνισε και ο προπονητής και ιδρυτής της Ακαδημίας, Σάββας Κόκκινος. Ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους χορηγούς, που στέκονται σταθερά αρωγοί στις προσπάθειες του σωματείου.
Σάββας Κόκκινος:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρυσό χορηγό μας, την εταιρεία MetaQuotes Ltd, για τη συνεχή στήριξή της στο σωματείο μας, καθώς και τον μέγα χορηγό μας, την DTA Group Ltd, που στηρίζει ενεργά τις προσπάθειές μας. Ευχαριστούμε, επίσης, τη Mo Pizza (Limassol Agora) για τη χορηγία και τη βοήθειά της προς την Ακαδημία. Ευχαριστώ τα μέλη μας και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη δυναμική υποστήριξή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Action in Sports για την κάλυψη και την προβολή του έργου μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή των αθλητών μας στα τοπικά πρωταθλήματα και στους διασυλλογικούς αγώνες στο εξωτερικό. Το 2024 μάς αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους και είμαστε έτοιμοι για το 2025. Εύχομαι ένα καλό 2025, με ειρήνη, υγεία, αγάπη και υγιή ανταγωνισμό για όλους μας.»
Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε γιορτινό κλίμα, με ανταλλαγή ευχών για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και πρόοδο του Σωματείου. Ο Σάββας Κόκκινος, ως Head Coach της MetaQuotes Champ, κάλεσε όλους να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά, συνεχίζοντας να στηρίζουν τους αθλητές που κυνηγούν τα όνειρά τους στο χώρο της πυγμαχίας.
