Χρίστος Σοφοκλέους και Αλίνα Θεοδοσιάδου οι μεγάλοι νικητές στους τελικούς της αγωνιστικής αναρρίχισης

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17/4 οι τελικοί αγώνες της αγωνιστικής αναρρίχησης  στην κλειστή αίθουσα του Λυκείου Ακρόπολης στη Λευκωσίας, όπου οι καλύτεροι αθλητές μαζεύτηκαν και μετα από έντονο συναγωνισμό αναδείχθηκαν οι μεγάλες νικητές στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, ταχύτητας αλλά και combined.

Παρόν στην εκδήλωσή ήταν και ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου οπού μετά το τέλος των αγώνων βράβευσε και τους νικητές .

Χρίστος Σοφοκλέους και Αλίνα Θεοδοσιάδου οι μεγάλοι νικητές στους τελικούς της αγωνιστικής αναρρίχισηςΣτούς άντρες νικητές αναδείχθηκε ο Χρίστος Σοφοκλέους ο οποίος κέρδισε και το combined για την χρονιά ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Προδρόμου. Στην 3η θέση του βάθρου ο Αριστείδης Κυβερνήτης.

Χρίστος Σοφοκλέους και Αλίνα Θεοδοσιάδου οι μεγάλοι νικητές στους τελικούς της αγωνιστικής αναρρίχισης

Στο Combined γυναικών 1η ήταν η Αλίνα Θεοδοσιάδου και ακολούθησαν στη 2η θέση και 3η θέση η Σεμέλη Αρκατίτης και η Εμμέλεια Λεβέντη αντίστοιχα.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις τους:

Στην αναρρίχησή ταχύτητας 1ος στους άντρες αναδείχθηκε ο Χάρης Γεμενιτζής και πλαισιώθηκε στην 2η θέση από τον Αριστειδη Κυβερνήτη και 3ο τον Αντρέα Εφραίμ

Στις γυναίκες, επίσης στην αναρρίχησή ταχύτητας, νικήτρια ήταν η Αλίνα Θεοδοσιάδου και 2η η Σεμέλη Αρκατίτης.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις τους:

Οι νικητές της κάθε κατηγορίας μίλησαν στη συνέχεια στην κάμερα του Action IN Sports για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια που κατέβαλαν ενώ δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε και ο εκτελεστικός Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντρέας Λόρδος.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του:


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube