Χρίστος Γερασίμου και Κωνσταντίνα Πρατσή  κέρδισαν το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη»

Δημήτρης Ανδρέου και Παναγιώτα Χαραλάμπους πρώτευσαν στους έφηβους και τις νεάνιδες, ενώ ο Ραφαήλ Δημητρίου και η Ειρήνη Αντωνίου ήταν οι νικητές στους παίδες και κορασίδες αντίστοιχα. 

Οι πρωταθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας στο αεροβόλο πιστόλι, Χρίστος Γερασίμου και Κωνσταντίνα Πρατσή, ήταν οι νικητές στον πρωταθληματικό αγώνα σταθερού στόχου για το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη», που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, με αθλοθέτη την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ίντερνετ WI-NET.

Ο Χρίστος Γερασίμου στη γενική κατάταξη ανδρών – εφήβων, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 548/600, ένα μόλις βαθμό πάνω από τον συναθλητή του Χαράλαμπο Κουρουκλάρη (547/600), ενώ τρίτος κατετάγη ο νικητής των εφήβων Δημήτρης Ανδρέου της ΣΚΟΑΜ με 544/600. Στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών – νεανίδων, η Κωνσταντίνα Πρατσή κατέλαβε την πρώτη θέση με 550/600, ενώ δεύτερη τερμάτισε η νικήτρια των νεανίδων Παναγιώτα Χαραλάμπους του ΕΛΕΣΚΟ με 546/600 και τρίτη η Χριστιάνα Γεωργίου της ΣΚΟΛΕΥ με το ίδιο αποτέλεσμα αλλά με μικρότερη τελευταία δεκάδα.

Στις μικρότερες κατηγορίες, ο Ραφαήλ Δημητρίου του ΕΛΕΣΚΟ πρώτευσε στην κατηγορία των παίδων με 530/600, ενώ δεύτερος ήταν ο Άρης Παπαδάμου της ΣΚΟΛΕΥ με 503/600. Η συναθλήτρια του Ειρήνη Αντωνίου με 502/600, ήταν η νικήτρια στο αεροβόλο πιστόλι κορασίδων, όπου δεύτερη κατετάγη η Σαββίνα Ιωαννίδου της ΣΚΟΛΑΡ με 480/600. Στο αεροβόλο πιστόλι παίδων με σταντ, ο Κυριάκος Βιολάρης (ΣΚΟΛΕΥ) πέτυχε 377/400, ο Γιώργος Καμπούρης (ΣΚΟΛΑΡ) 370/400 και ο Κωνσταντίνος Νεοφύτου (ΕΛΕΣΚΟ)365/400. Τέλος ο Σωτήρης Ζερβός (ΣΚΟΛΕΥ) ήταν ο νικητής στους παμπαίδες με 329/400 και η Λιάνα Χριστοδούλου η νικήτρια στις παγκορασίδες με 333/400.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  1. Οι νικητές στη γενική κατάταξη ανδρών εφήβων, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον έφερο σταθερού στόχου της ΣΚΟΛΕΥ Σωτήρη Κωνσταντίνου
  2. Οι νικήτριες στη γενική κατάταξη γυναικών – νεανίδων, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον Πάμπο Χαραλάμπους, μέλος της Επιτροπής σταθερού στόχου της ΣΚΟΚ
  3. Ο νικητής στη γενική κατάταξη ανδρών εφήβων, Χρίστος Γερασίμου
  4. Η νικήτρια στη γενική κατάταξη γυναικών – νεανίδων, Κωνσταντίνα Πρατσή
  5. Αναμνηστική φωτογραφία των βραβευθέντων στο «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη»
Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports