Χαρμόσυνα νέα από τον θεοφυλάκτου
Θεοφύλακτου μαζί με την Δώρα Κυριάκου του ΚΟΑ

Τέλος, στην πάρα φιλολογία.

Ο άνθρωπος που όλοι γνωρίσαμε κυρίως τον τελευταίο χρόνο με τις σκληρές μα δίκαιες αναφορές του στην αδικία περί αθλητισμού, αλλά και ο άνθρωπος που ξάφνιασε τους πάντες χωρίς να είναι γόνος δικηγόρων ή μέλος του συστήματος και που βρίσκεται ασφαλώς πίσω από την ανάκαμψη της Κυπριακής τοξοβολίας έβαλε τέλος στην πάρα φιλολογία με σημερινή ανάρτηση του.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας θεοφυλάκτου κέρδισε και τις 5 εκλογικές αναμετρήσεις στον αθλητισμό τα τελευταία 4 χρόνια ενώ ήταν το αουτσάιντερ χωρίς να χάσει ούτε μια μάχη ενώ τώρα ετοιμάζεται για ακόμη μια αναμέτρηση.

Η ανάρτηση του σήμερα που ενόχλησε ασφαλώς τους εχθρούς του μα χαροποίησε τους οπαδούς του. Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Πέτρο Συναδινο καταφέραμε και φέραμε την Κύπρο και την Ελλάδα πολύ κοντά η μία στην άλλη. Στα τέσσερα αυτά χρόνια είχαμε πολύ συχνή τηλεφωνική επικοινωνία και ταυτόχρονα δώσαμε το δικαίωμα σε πάρα πολλούς αθλητές μας να ταξιδέψουν, ενώ είχαμε κοινή γραμμή στα ευρωπαϊκά και διεθνή κογκρέσα. Αυτά τα 4 χρόνια είχαμε ακόμη και τον ίδιο Ομοσπονδιακό προπονητή. Στην προχθεσινή μας συνομιλία με ενημέρωσε ότι στις ελληνικές εκλογές στις 27 Μαρτίου δεν θα διεκδικήσει την προεδρία. Γεγονός που με στεναχώρησε ιδιαίτερα διότι είχαμε μια δυνατή φιλιά και όλη την όρεξη Κύπρος και Ελλάδα να κινούνται μαζί. Όσον αφορά στη δική μου απόφαση είναι ότι θα επανεδιεκδικησω την προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στις εκλογές του Μάρτη και με τον νέο πρόεδρο της Ελλάδας θα επιδιώξω τη συνέχιση αυτής της υπεροχής συνεργασίας. Όσον αφορά στον Πέτρο Συναδινο θα προτείνω σε αυτό το ΔΣ να τιμηθεί από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube