Χάλινο μετάλλιο για τη Μαρτίνη στο M Grand Prix !
class9 21 gp

Με τη Μόνικα Μαρτίνη και τον Electic Elvis να κερδίζουν για την Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο στο μεγάλο M Grand Prix ολοκληρώθηκε πανηγυρικά πριν από λίγο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο η δεύτερη ημέρα του Athens Equestrian Festival 2021.

Η Ελληνιδα αμαζόνα είχε πολύ καλή εμφάνιση και 4 βαθμούς ποινής στον πρώτο γύρο και με χρόνο 80,65 πήρε την 3η θέση. Τη μοναδική άπταιστη διαδρομή στους 29 αθλητές που συμμετείχαν είχε ο Βούλγαρος Angel Nyagolov με τον Chaccato που πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στην 3η θέση επίσης με 4 βαθμούς ήταν ο Τούρκος Taha Yadicares με τον Jacardi. Την 5η θέση για την Ελλάδα με 8 βαθμούς κατέλαβε ο Άγγελος Τουλούπης με τον Blue Balou.

Στο πρώτο σημερινό αγώνισμα του CSIO3*-W ύψους 1.40μ. νικητής αναδείχθηκε ο Βούλγαρος Ivaylo Bonev με τον Count Ebony με τη γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή 62.83. Στην 2η θέση ήταν ο Γιάννης Σκανδάλης με την Vacaress με 0 βαθμούς και χρόνο 66,64 και στην 3η θέση ήταν ο Τούρκος Taha Yedicares με τον Atleet με 0 βαθμούς και χρόνο 67,57.

Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα του CSI* ύψους 1.10μ. τη δεύτερη νίκη της πέτυχε η Ελένη Πολυβίου με την Saigon από την Κύπρο με 0 βαθμούς και χρόνο 58,94. Στην 2η θέση ήταν ο Βούλγαρος Peter Cholakov με την Cloetta με 0 βαθμούς και χρόνο 62,83 και στην 3η θέση για την Ελλάδα ο Ευθύμης Κρεμιώτης με την Pirinia με 0 βαθμούς και χρόνο 63,15.

Στο τρίτο αγώνισμα CSI1* ύψους 1.20μ. στην 3η θέση ήταν για την Ελλάδα η Helen Schut με την Daouschka με 0 βαθμούς και χρόνο 31,67, ενώ πρώτος ήταν ο Βούλγαρος Alexander Krasimirov με τον Ard Doolan με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 29,18. Δεύτερος ήταν ο Ρουμάνος Daniel Ionut Bucur με την Serena με 0 βαθμούς και χρόνο 31,36.

Στο προτελευταίο αγώνισμα των παίδων την 2η θέση κατέλαβε για την Ελλάδα η Αριάννα Δαρεμά με την Calice με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 68,45, ενώ την πρωτιά πήρε ο Τούρκος Duru Ersoy με τον Lucky Luck με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 64,60. Τρίτος ήταν ο Ege Cevik με τον Alvaro με 0 βαθμούς και χρόνο 71,80.

Αύριο η τρίτη ημέρα των αγώνων θα αρχίσει και πάλι στις 8.30 και θα περιλαμβάνει επίσης πέντε αγωνίσματα με καλύτερο το τελευταίο στις 17.00 το Ομαδικό Αγώνισμα Κύπελλο Εθνών της Παίδων που θα συμμετέχει και η Ελληνική Ομάδα.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube