22 C
Limassol
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Beach Volleyball Gold Coast 2018 | Κερδίσαμε την Μονζαμβίκη και περιμένουμε!

    Επιστροφή στα μεγάλα παιγνίδια για την Ομάδα των ανδρών στην άμμο της Αυστραλίας. Και μια μεγάλη για μας νίκη που κάτω από προυποθέσεις μπορεί να μας δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης (θα το γνωρίσουμε αύριο).

    Ένας Ντζίμης από τα παλιά και ο μικρός σε ηλικία, αλλά μεγάλος σε απόδοση Γεώργιος να πιστεύει επιτέλους στο ταλέντο του , κατάφεραν να νικήσουν μια ομάδα που πριν μερικούς μήνες σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Tour έπαιζε πόντο με πόντο τους Βραζιλιάνους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

    Ξεκινήσαμε τον αγώνα λίγο νωθρά, και οι αντίπαλοι μας ξέφυγαν στο σκορ 6 πόντους (4-10).  Κάπου εκεί αποφασίσαμε ότι δεν θα χάναμε το πρώτο σετ και σιγά σιγά “μπήκαμε” πίσω στο παιγνίδι, 11-14, 13-15, 16-16.  Περάσαμε για πρώτη φορά μπροστά  στο σκορ στο 19-17 και κερδίσαμε το πρώτο σέτ 21-18.

    Στο δεύτερο σετ ξεκινήσαμε καλύτερα και με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ, μέχρι το 14-14.  Μετά το technical time-out οι παίχτες μας επέστρεψαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να “καθαρίσουν”  το παιγνίδι. Περάσαμε πάλι μπροστά και δεν κοιτάξαμε πίσω, κερδίζοντας και το δεύτερο σετ 21-17.

    Μπράβο στα παιδιά που παρά την μεγάλη δυσκολία, σε ένα όμιλο “φωτιά”, πίστεψαν και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν ένα από τα παιγνίδια τους. Περιμένουν τώρα με ανυπομονησία την αυριανή ημέρα για να δουν αν θα πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ