7 4 girls beach volley cheer 2
7 4 girls beach volley cheer 2

Οι «Μ&Μ’s» κέρδισαν με 2-0 τις Σκοτσέζες Beattie/ Coutts και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» των προημιτελικών

Gold Coast – Αποστολή ΕΑΚ: Μικαέλο Παπαδάκης

Σε αγώνα που ξεκίνησε στις 12:30 το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου, ώρα Κύπρου και διήρκεσε 39 λεπτά, Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου κέρδισαν εύκολα με 2-0 τις Beattie και Coutts από την Σκοτία, αγκαλιάζοντας την πρόκριση στους «8» του Μπιτς Βόλεϊ, στην πρώτη παρουσία του αθλήματος στο πρόγραμμα των Κοινοπολιτειακών Αγώνων.

Τα κορίτσια πρέπει τυπικά να κερδίσουν ένα σετ απέναντι στην αδύναμη Γρενάδα τη Δευτέρα (09/04) για να προκριθούν. Η Γρενάδα έχασε εύκολα με 2-0 από Σκοτία και Αυστραλία και δεν αναμένεται να αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για το κυπριακό δίδυμο.

Κωνσταντίνου / Αγγελοπούλου έδειξαν από την αρχή στις Σκοτσέζες ποιες είναι αφεντικό της πρόκρισης, κερδίζοντας 21-8 το πρώτο σετ, ενώ επικράτησαν 21-16 στο δεύτερο. Οι «Μ&Μ’s» είχαν την στήριξη των ομογενειών που βρέθηκαν σε αρκετά σημεία του σταδίου της Coolangatta, 45 λεπτά βόρεια του Gold Coast.

Ήττα στους άντρες
Αντιθέτως, δεύτερη ήττα επεφύλασσε το Μ. Σάββατο για τους Αποστόλου / Χρυσοστόμου, που έχασαν με 2-0 (21-17, 21-7) από τους Gregory/ Sheaf που εκπροσωπούν την Αγγλία και οι πιθανότητες πρόκρισης μειώθηκαν. Τα παιδιά θέλουν καθαρή νίκη με 2-0 απέναντι στη Μοζαμβίκη το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, ευελπιστώντας πως θα είναι μια εκ των δύο καλύτερων τρίτων που θα περάσουν, χάρη στο σετ που κέρδισαν κόντρα στους Νεοζηλανδούς στην πρεμιέρα.

Ελπίδες πρόκρισης έχει και η Μοζαμβίκη που ισοβαθμεί με την κυπριακή ομάδα, καθώς επίσης πήρε σετ από τους Νεοζηλανδούς.