1360
1360

Σασπένς, θέαμα αγωνία και μπόλικα ντέρμπι προσφέρουν τα πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών. Οι πρώτες έξι αγωνιστικές στους Άνδρες, αλλά και οι επτά στις Γυναίκες δείχνουν ότι η άνοδος θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μάχη τεσσάρων
Στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών ξεχώρισαν από την 1η αγωνιστική τέσσερεις ομάδες. Πρόκειται για τις Ολυμπιάς Φρ. (12 βαθμοί), Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (10 βαθμοί), Εθνικός Λ. και Α.Ο.Διόνυσος (07 βαθμοί). Στις πρώτες έξι αγωνιστικές οι ομάδες αυτές με τις μάχες τους δίνουν «χρώμα» στο πρωτάθλημα και τα πάντα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι πιθανά.

Την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 θα διεξαχθεί η 7η και τελευταία αγωνιστική του Α Γύρου με τους αγώνες: Εθνικός Λ. – Φοίνικας Πύλας (Λύκειο Λατσιών (Σ. Μέσσιος) -19:30) και   Ολυμπιάδα Ν. – Πανεπιστήμιο (Λύκειο Ακροπόλεως – Αίθουσα Νεάπολη Επιστροφή ( Πέμπτη 12 Ισνουαρίου 19:30). Τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Εθνικής Ενόπλων – Α.Ο. Διόνυσος στο γήπεδο της Εμπας στις 19:30.

O προπονητής της πρωτοπόρου Ολυμπιάδος Φρενάρους Παύλος Κωνσταντίνου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του λέγοντας ότι «είναι σίγουρο θα παλέψουμε για την άνοδο τέσσερεις ομάδες (Ολυμπιάς Φρ, Ολυμπιάδα Ν., Εθνικός Λ. και Α.Ο. Διόνυσος. Ο κόουτς της ομάδας του Φρενάρους είπε ότι η καθεμιά από αυτές τις ομάδες έχει τα δικά της χαρίσματα και γενικότερα βρίσκονται στο ίδιο πάνω – κάτω επίπεδο.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου στο πρωτάθλημα ξεχώρισαν τέσσερεις παίκτες. Από την Ολυμπιάς Φρενάρους ο Μάριος Αδάμου (σ.σ. είπε τα καλύτερα για τον παίκτη του ο κόουτς των «ερυθρολεύκων».  Από την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως ξεχωρίζει ο ακραίος Μιχάλης Λοϊζου. Από τον Εθνικό Λατσιών κάνει τη διαφορά ο Πολωνός Μαρσίν Καμίνσκι. Από τον Α.Ο. Διόνυσο άρεσε ο έμπειρος Γεννάδιος Τσαγγαρίδης.

Το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα
Σπουδαίοι αγώνες διεξάγονται και στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών. Με βάση τις πρώτες επτά αγωνιστικές και ενώ υπολείπονται άλλες δυο για τη λήξη του Β Γύρου σχεδόν οι μισές ομάδες και συγκεκριμένα Πανιδαλιακός, (15β.) Παφιακός(15β.) Εθνικός Λατσιών (11β.) Άρης Πολεμίου (10β.)  και Μαραθώνας (09β.) διεκδικούν την άνοδο.

Η προπονήτρια του Εθνικού Λατσιών Τατιάνα Κλεάνθους κληθείσα να σχολιάσει το πρωτάθλημα ανέφερε ότι «διεξάγεται ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μεταξύ ισοδύναμων ομάδων και η καθεμιά μπορεί να κερδίσει την άλλη». Η κ. Κλεάνθους είπε ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον ενώ σε αυτό παίζουν πολλά ταλέντα.

Αναφορικά με το κεφάλαιο άνοδος η κ. Κλεάνθους εκτίμησε ότι το θέμα αυτό θα παιχθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική.