theocharous photo final
theocharous photo final

Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του Ολυμπιακού αθλήματος Τάεκβοντο στην επαρχία Πάφου είναι το σωματείο «Tsaggaras Taekwondo Center», που διευθύνει και προπονεί ο Γιώργος Θεοχάρους πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πρώην πρωταθλητής Τάεκβοντο.

Ο ακούραστος αυτός προπονητής κατάφερε σ’ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει μία αρκετά αξιόλογη ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 17 ετών που υπόσχονται πολλά. 

 

Πρόκειται για ένα πραγματικό φυτώριο μικρών αθλητών και αθλητριών της Επαρχίας Πάφου που λαμβάνουν μέρος σε όλες ανεξαιρέτως τις δραστηριότητες της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ), της οποίας είναι μέλος.  Αναφέρουμε επίσης ότι τα παιδιά αυτά λαμβάνουν μέρος και σε Τουρνουά Παίδων και Κορασίδων και Cadets που γίνονται στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.   Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πιο πάνω πτυχιούχος  προπονητής (τηλέφ. 99111294) δέχθηκε στα γραφεία της ΕΟΤΚ τα πιο θερμά συγχαρητήρια του προέδρου της ΕΟΤΚ Φοίβου Χρίστου, ο οποίος είναι και αναπληρωτής Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τάεκβοντο (ETU) για την άριστη δουλειά που κάνει στην Επαρχία Πάφου και ευχήθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στις δεκάδες των αθλητών του κάθε επιτυχία.   Στη φωτογραφία ο Γιώργος Θεοχάρους με τους μικρούς του πρωταθλητές.

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΤΚ

24 Ιουλίου 2017


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube