14 C
Limassol
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότερο

    ΑΡΓΥΡΟ ο Μανώλης Καραλής με άλμα πάνω από τα 5.65 στο επικοντώ

    Άλλο ένα μετάλλιο και αυτό αργυρό πρόσθεσε στην συγκομιδή της Ελλάδας ο Μανώλης Καραλής

    Ο 22χρονος (σε τρεις μήνες) επικοντιστής με άλμα του πάνω από τα 5.65 κατέκτησε την 2η θέση πίσω από τον Γάλλο Corbont και μπροστά από τον Νορβηγό Guttormsen και τον Τούρκο Sasma που «μοιράστηκαν» το χάλκινο.

    Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε από τις προσπάθειές του από 5.30 που πέρασε με την 1η προσπάθεια, όπως και το 5.50 ενώ χρειάστηκε δεύτερο άλμα για να ανέβει πάνω από το 5.65.

    Στη συνέχεια είχε μια αποτυχημένη  στο 5.75 και άφησε τις δύο τελευταίες του προσπάθειες (αποτυχημένες τελικά) για το 5.80 ωστόσο ο Cormont πέρασε με την 1η και το 5.80.

    ΑΡΓΥΡΟ ο Μανώλης Καραλής με άλμα πάνω από τα 5.65 στο επικοντώ
    Μανωλης Καραλής

    Με την 2η θέση του Μανώλη  Καραλή η Ελλάδα έχει απολογισμό τρία αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 23 ετών που διεξάγεται στο Τάλιν της Εσθονίας.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    697ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ