180681
180681

Κριτήριο συγκρότησης της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο της Μόσχας οι διοργανώσεις Απριλίου-Μαΐου

 

Από τη Λευκωσία και τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου, αρχίζουν στο τέλος Απριλίου οι φετινές επίσημες διοργανώσεις Beach Tennis. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκυρίακο 25-26 Απριλίου. Όπως ανακοινώθηκε στα τέσσερα Πρωταθλήματα Beach Tennis, (Διπλό Ανδρών, Γυναικών, Μικτό) τα οποία θα διεξαχθούν τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, θα πραγματοποιηθούν αγώνες και στην κατηγορία Junior U14 στις κατηγορίες Διπλού Αγοριών και Κοριτσιών. Τα αποτελέσματα τους, θα αποτελέσουν κριτήριο για την συγκρότηση της ομάδας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας που θα διεξαχθεί από 15-19 Ιουλίου.

 

Τα τέσσερα πρωταθλήματα και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι τα ακόλουθα:

Πρωτάθλημα Λευκωσίας             25-26/4/2015

Πρωτάθλημα Ηροδότου               2-3/5/2015

Πρωτάθλημα  Λεμεσού                16-17/5/2015

Πρωτάθλημα Λάρνακας              30-31/5/2015

 

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, είναι η τελευταία Τετάρτη πριν την διεξαγωγή του κάθε Πρωταθλήματος. Δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα Junior U14 έχουν όσοι γεννήθηκαν το 2001 και μετά. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι Δελτίου Υγείας και η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να φέρει και την υπογραφή του γονέα. Οι κανονισμοί διεξαγωγής των πρωταθλημάτων περιλαμβάνονται στο έντυπο αίτησης συμμετοχής σε αυτά, το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Beach Tennis, www.cyprusbeachtennis.com .

 

Σε ότι αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, η Διεθνής Ομοσπονδία αποφάσισε όπως φέτος παράλληλα με την κατηγορία Ανδρών / Γυναικών, διοργανώσει και Πρωτάθλημα Junior U14. Τα έξοδα αποστολής  που συμπεριλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο και στολές θα τα επωμιστούν οι αθλητές, εκτός αν βρεθούν χορηγοί για την κάλυψη τους. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής για τέσσερις ημέρες θα καλυφθούν από τους διοργανωτές.

 

 

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου

15 Απριλίου 2015


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube