22 C
Limassol
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Αρχιζει το πρωτάθλημα πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών με δυο ντέρμπι

    Mε δυο ντέρμπι αρχίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018. Στην κλήρωση που έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο την Τρίτη το πρωί 11 Σεπτεμβρίου 2018 στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν τα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα στο «Λευκόθεο» Αθλητικό Κέντρο και «Κorantina Homes» Παφιακός – Ανόρθωση στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αφροδίτη».

    Οι δυο άλλοι αγώνες της πρεμιέρας θα είναι ο ενδιαφέρον αγώνας AE Kαραβά – Ομόνοια στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» και ο αγώνας Αναγέννηση Δερύνειας –Εθνικός Λ.

    Με βάση την κλήρωση κάθε αγωνιστική προκύπτει ντέρμπι αφού, τη 2η αγωνιστική θα γίνουν οι αγώνες Νέα Σαλαμίνα – «Κorantina Homes» Παφιακός και το ντέρμπι ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ. Την 3η αγωνιστική θα γίνουν οι μάχες «Κorantina Homes» Παφιακός – Ομόνοια και Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα. Την 4η αγωνιστική θα συγκρουστούν Ομόνοια – Ανόρθωση, ενώ την 5η η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί την Ομόνοια. Την 6η αγωνιστική θα γίνει το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – «Korantina Homes» Παφιακός, ενώ η 7η περιλαμβάνει τον αγώνα Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ.

    Η αγωνιστική σεζόν αρχίζει την Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018 με τον αγώνα του Σούπερ – Καπ «Korantina Homes» Παφιακός – Ομόνοια που θα διεξαχθεί στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον».

    Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Α Αντιπρόεδρος της ΚΟΠΕ Κώστας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με σύστημα πλέι –οφς, που θα αρχίσουν στις 15 Φεβρουαρίου 2019. Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής στις 25 Ιανουαρίου 2019.

    Ερωτηθείς ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι τη φετινή χρονιά δεν θα προκύψει διακοπή στο πρωτάθλημα Ανδρών, ενώ το πρόγραμμα ενδέχεται να διαφοροποιηθεί με βάση την πορεία της Εθνικής U17 στους αγώνες του Ιανουαρίου. Εξάλλου, η πρώτη μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου.
    Η ΚΟΠΕ όρισε την κλήρωση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας Ανδρών στις 30 Οκτωβρίου 2018 για τους αγώνες της προημιτελικής φάσης, ενώ οι αγώνες θα γίνουν 19 και 23 Νοεμβρίου 2018.

    «Δύσκολο το ξεκίνημα αλλά..»
    Ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ Ζήνων Σεβέρης που βρέθηκε στην κλήρωση ανέφερε ότι «για το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί». Ενόψει της κλήρωσης και της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα, ο κ. Σεβέρης ανέφερε ότι «εκλαμβάνουμε θετικά ότι θα αγωνιστούμε με τη Νέα Σαλαμίνα που είναι ένα ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε ιδανικά».

    Λεζ. ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ θα αγωνιστούν τη 2η αγωνιστική στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία»

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ