Αρχίζει το πρωτάθλημα «Μάικ Τύμβιος»
2 Μ. ΤΥΜΒΙΟΣ

Ο πρώτος αγώνας του Η’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουλίου στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης»

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουλίου, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Η’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής των Κυνηγετικών Συλλόγων και των κυνηγών της επαρχίας Λευκωσίας, που φέτος, με απόφαση των διοργανωτών, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του τέως πρωταθλητή της σκοποβολής και αθλητικού παράγοντα αείμνηστου Μάικ Τύμβιου. Το φετινό πρωτάθλημα, που ξεκινά με 4μηνη καθυστέρηση, λόγω των περιορισμών στις αθλητικές εκδηλώσεις για την πανδημία του κορωνοϊού, θα διεξαχθεί σε σύνολο τεσσάρων αγώνων και για την ανακήρυξη των πρωταθλητών σε κάθε κατηγορία θα ληφθούν υπ’ όψιν τα τρία καλύτερα αποτελέσματα.

Σε κάθε αγώνα, όπως και στην τελική εκδήλωση, θα απονέμονται έπαθλα στις κατηγορίες «κυνηγοί Α’», «κυνηγοί Β’», «βετεράνοι κυνηγοί» (άνω των 55 χρονών), «έφηβοι» (μέχρι 18 χρονών), «σκοπευτές Α’», «σκοπευτές β’» και «βετεράνοι σκοπευτές», ενώ θα απονέμονται επίσης έπαθλα και μετάλλια στις νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων. Σε κάθε ομάδα συμμετέχουν 4 ή 5 κυνηγοί και λαμβάνονται υπ’ όψιν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα των μελών της ομάδας. Αθλοθέτης του πρώτου φετινού αγώνα είναι η εταιρία Fx Pro.

Στον πρώτο αγώνα οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν σε σύνολο 50 δίσκων από πέντε διαφορετικά γήπεδα σπόρτιγκ και οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12.30 μμ. Το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τους έφηβους, ενώ για τις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων η εγγραφή είναι δωρεάν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

  1. – 1Γ. Στιγμιότυπα από αγώνες του περσινού πρωταθλήματος
  2. & 2Α. Ο αείμνηστος Μάικ Τύμβιος στη μνήμη του οποίου διεξάγεται το φετινό Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube