Άρχισαν με μεγάλη επιτυχία οι διαδικτυακές συναντήσεις επιμόρφωσης διαιτητών πετοσφαίρισης
Referee Online Meeting April2020

Διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία και οι διαδικτυακές συναντήσεις επιμόρφωσης των διαιτητών και σημειωτών την Τρίτη 14/04 για την επαρχία Πάφου και την Τετάρτη 15/04 για τις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου. Οι αριθμοί συμμετοχής των διαιτητών και σημειωτών ήταν πολύ μεγάλοι.

Η συναντήσεις περιλάμβαναν διάλεξη σχετικά με το πρωτόκολλο αγώνα και τον πειθαρχικό έλεγχο, παρουσίαση των σχετικών κανονισμών και διαδραστική συζήτηση με τη χρήση βίντεο από το κανάλι στο YouTube που δημιούργησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας Κύπρου για τους σκοπούς της διαδικτυακής επιμόρφωσης των μελών του.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.ΠΕ. ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Χρίστος Μαϊφόσιης οι επιμορφώσεις θα συνεχιστούν. Την Τετάρτη 22/04 οι σημειωτές και οι διαιτητές θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σε θέματα που έχουν σχέση με το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα. Ακολούθως οι διαιτητές και σημειωτές της επαρχίας Λεμεσού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για το πρωτόκολλο αγώνα και τον πειθαρχικό έλεγχο (οι διαιτητές και σημειωτές της επαρχίας Λευκωσίας ήδη παρακολούθησαν αυτό το σεμινάριο δια ζώσης) και θα ακολουθήσει μια σειρά επιμορφωτικών συναντήσεων σε παγκύπρια βάση με θέματα όπως τον κανονισμό του Λίμπερο, τα καθήκοντα 1ου και 2ου διαιτητή αλλά και τη συνεργασία ανάμεσα σε διαιτητές, επόπτες και σημειωτές κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube