Η ακαδημία με μια ομάδα τεσσάρων καταρτισμένων προπονητών,  με επικεφαλής των οποίων είναι ο Σωτήρης Χατζηστυλλή, και που βρίσκονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στα Πάνω Πολεμιδια , άρχισε ήδη να δέχεται εγγραφές για τη σεζόν 2016/17.

Η ακαδημία διοργανώνει μαθήματα τένις από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, για παιδιά τεσσάρων ετών μέχρι και ενήλικες της τρίτης ηλικίας.

Για επαγγελματική προπόνηση υπαρχή η στελέχωση της ομάδας προπονητών με καταρτισμένους προπονητές από το εξωτερικό και που απευθύνεται για όλα τα επίπεδα.

Τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα του κάθε νεαρού ή ερασιτέχνη τενίστα να καθορίζεται από τις ανάγκες και τη διαθεσιμότητα του καθενός, σε συνεννόηση με τη διεύθυνση της ακαδημίας. Οι συνθήκες για τα μαθήματα είναι εξαιρετικές, αφού το κλαμπ διαθέτει τρία σκληρής επιφάνειας και ένα μίνι γήπεδο, ενώ το Smash Tennis Academy εργοδοτεί και γυμναστή, ο οποίος βρίσκεται επί τόπου καθημερινά.

Οι ηλικίες
Από τη σεζόν 2016/17, δικαίωμα συμμετοχής στην ακαδημία της Smash Tennis Academy έχουν τα παιδιά γεννημένα από το 2012. Για τα 4άχρονα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μπόλικο παιχνίδι, με ασκήσεις συντονισμού και συγκεντρώσεις , με κυριότερο στόχο οι μικροί να διασκεδάζουν μαζί με τα παιδιά της ηλικίας τους.

Όσο για τις μεγαλύτερες ηλικίες, τόσο πιο εξειδικευμένο στο τένις γίνονται τα μαθήματα, ενώ οι αθλητές που έχουν κλίση, συμμετέχουν στην Smash Tennis Academy υπό τον Σωτήρης Χατζηστυλλή.

Για τους ενήλικες, προσφέρονται καθημερινά είτε ατομικά είτε ομαδικά η δυνατότητα προπόνησης υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της ακαδημίας  .

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές επικοινωνήστε στα τηλεφώνα 99608455 και 99315125 . Η ακαδημία βρίσκεται στον 113ος Δρόμος, Πάνω Πολεμίδια,  Λεμεσός.