Cyprus tennis federation
Cyprus tennis federation

Με την διεξαγωγή του Εθνικού Πρωταθλήματος αρχίζει η νέα αγωνιστική περίοδος στις εγχώριες διοργανώσεις Αντισφαίρισης. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου από 2 μέχρι 17 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Κέντρο Τένις, και οι αγώνες θα ρχίζουν καθημερινά στις 3.00 μ.μ. Το Σαββατοκύριακο οι αγώνες θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα.

 

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 20 συνολικά κατηγορίες, Ανδρών, Γυναικών, Αγοριών και Κοριτσιών κάτω των 12,14,16, και 18 ετών. Από 2 μέχρι 10 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Αγοριών/Κοριτσιών 14 και 18 χρονών και από 9 μέχρι 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Αγοριών/Κοριτσιών 12 και 16 χρονών, Ανδρών και Γυναικών.

 

Οι αθλητές μπορούν να λαμβάνουν μέρος μόνο σε 2 μονά και 2 διπλά. Προτρέπονται οι αθλητές να συμμετέχουν μόνο σε 1 μονό και 1 διπλό κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας του πρωταθλήματος, διαφορετικά ο Επιδιαιτητής διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους αθλητές να αγωνιστούν μέχρι και τρεις (3) αγώνες την ίδια μέρα.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής και η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ (http://ctf.tournamentsoftware.com) μέχρι την Δευτέρα 29/1/2018 και ώρα 23:59. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 14:30 στο Εθνικό Κέντρο Τένις από τον Επιδιαιτητή του πρωταθλήματος Λούκα Τσεκατέλλι.

 

Το πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί με την στήριξη των χορηγών της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό νερό, Τράπεζα Κύπρου, ΟΠΑΠ Κύπρου, και μπάλες Wilson.

 

 

 

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube