999920
999920

Εξασφάλισε κάρτα συμμετοχής για τους πρώτους  Ευρωπαικούς Ολυμπιακούς αγώνες
Μέσα στους καλύτερους Ευρωπαίους αθλητές στο Ολυμπιακό Τόξο κατατάσσεται πλέον ο Κύπριος Μίμης Ελ Χελάλι μετά την τεράστια του επιτυχία να εξασφαλίσει θέση στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2015 στην πόλη Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ο Ελ Χελάλι μετά την πρόκριση του στους καλύτερους «32» αθλητές στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Τοξοβολίας που έγιναν στην Αρμενία (21-24 Ιουλίου) κατάφερε ταυτόχρονα να εξασφαλίσει και την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα του 2015, επιτυχία που τον φέρνει πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους ευρωπαίους αθλητές.
«Ο μεγάλος στόχος που έθεσα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ήταν να καταφέρω να πάρω την κάρτα για την συμμετοχή μου στο Μπακού. Θεωρώ ότι πήγα αρκετά καλά, είμαι σε μία πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ελπίζω με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου να βελτιωθώ περισσότερο ούτως ώστε να είμαι πανέτοιμος τον Ιούνιο του 2015 για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα» μας ανέφερε ο Κύπριος πρωταθλητής που αναμένεται μετά τον Σεπτέμβριο να λάβει μέρος σε αρκετά Ευρωπαϊκά Τουρνουά.
«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας που μου παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την όλη προετοιμασία μου αλλά και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές. Μετά τον Σεπτέμβριο προγραμματίζουμε κάποιες συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά Τουρνουά όπου και θα έχω την ευκαιρία να συναγωνιστώ με κορυφαίους αθλητές κάτι που θα μου δώσει και την απαραίτητη αγωνιστική ετοιμότητα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να καταφέρω να έχω την μεγάλη διάκριση στο Μπακού» μας τόνισε ο Μίμης Ελ Χελάλι που βάζει όμως ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για διάκριση. Ποιος είναι αυτός; Ασφαλώς η συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας και στο Ρio το 2016.
«Μπορεί αυτός ο στόχος να είναι ακόμη πιο μακρινός, όμως για κάθε αθλητή η συμμετοχή σε μία Ολυμπιάδα είναι ένα όνειρο. Με βάση τα αποτελέσματα που έχω και με ακόμη καλύτερο προγραμματισμό όσον αφορά την προετοιμασία νιώθω ότι είμαι σε θέση να εξασφαλίσω ακόμη και στην συμμετοχή μου στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας. Με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής που θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω έχω την πεποίθηση ότι θα είμαι και στην Βραζιλία» κατέληξε ο Μίμης Ελ Χελάλι.
Να σημείσουμε ότι ο Μίμης Ελ Χελάλι μετά και την επιτυχία της εξασφάλισης της κάρτας στους Ευρωπαικούς Ολυμπιακούς αγώνες του Μπακού αναμένεται να βρεθεί και στις ψηλές θέσεις όσον αφορά την Ευρωπαική Κατάταξη των αθλητών. – See more at: http://www.sigmalive.com/sports/all-other-sports/track/146852#sthash.Mh66t1rG.dpuf