18 C
Limassol
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Αποσύρετε ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας από την ενεργό δράση

    Σε δήλωση που ανατρέπει τα γεγονότα  και αλλάζει το σκηνικό στο Ράλλη Κυπρου έκανε σήμερα μέσο του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας.

    Ανάφερε χαρακτηρίστηκα:

    Με μεγάλη μου στεναχώρια θα ήθελα να δηλώσω δημόσια ότι δυστυχώς δεν θα παρευρεθώ στο Ράλλυ Κύπρου 2018, ούτε σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα με το Citroen DS3 R5, αλλά ούτε και με την ομάδα με την οποία έτρεξα μέχρι σήμερα.

    Στους αγώνες του τελευταίου χρόνου το αγωνιστικό μας, Citroen DS3 R5, δεν κατάφερε να αντέξει πάνω από 30χμ στο χώμα χωρίς να παρουσιάσει πρόβλημα.

    Χωρίς καμία ζημιά στο αυτοκίνητο εκ μέρους του πληρώματος, φαίνεται ότι το Citroen DS3 R5 δεν κατασκευάστηκε για τις συνθήκες της Κύπρου και Ελλάδας (οδόστρωμα, υψηλές θερμοκρασίες) και είναι επίσημο και από την Citroen Racing ότι οι δοκιμές που πέρασε στο χώμα κατά την διάρκεια παραγωγής του, ήταν ελάχιστες.

    Επιπλέον, καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μου με την ίδια Citroen Racing Γαλλίας, η υποστήριξή τους ήταν αμελητέα.

    Κάτω από αυτές τις συνθήκες αγωνίστηκα και με την αμέριστη συμπαράσταση του συνοδηγού μου προσπαθήσαμε να “πιάσουμε” μεγαλύτερες ταχύτητες για να βελτιώσουμε τις αποδόσεις μας.

    Κύριος παράγοντας και προϋπόθεση για ένα καλό αποτέλεσμα, είναι η σωστή προετοιμασία. Μια σωστή προετοιμασία όμως, επιφέρει και ένα τεράστιο κόστος. Καλώς ή κακώς το κύριο μέλημά μας ήταν να κρατήσουμε το κόστος στο ελάχιστο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο ήταν δυνατό, αντί να έχουμε σαν κύριο μέλημά μας την ελαχιστοποίηση των (μηχανικών κυρίως) προβλημάτων.

    Έτσι, όχι μόνο δεν θα υπάρξει συνέχεια στην αθλητική μου καριέρα, αλλά ούτε και είχαμε την χαρά να ανεβούμε σε βάθρο ή απλά να τερματίσουμε, σε κανένα αγώνα ράλλυ πέραν των 80χμ.

    Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τον συνοδηγό μου Antonis Chrysostomou, για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή του, σε κάθε προσπάθεια που καταβάλαμε ακούραστα όλον αυτόν τον καιρό, ακόμη και μετά τις επανειλημμένες απογοητεύσεις.

    Τέλος, ένα πιο μεγάλο ευχάριστο θέλω να δώσω σε όλον τον κόσμο που μας στήριξε και σε όλους όσους παρευρέθηκαν στις ειδικές διαδρομές, αυτόν τον καιρό. Γιατί εσείς είστε αυτοί που κάνετε αυτό το άθλημα, το πιο συναρπαστικό άθλημα στον κόσμο!

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ