Απονομή Διπλωμάτων Διαιτητών Κωπηλασίας
Απονομή Διπλωμάτων Διαιτητών Κωπηλασίας 2020 1

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 η απονομή των Διπλωμάτων των νέων εθνικών και δόκιμων διαιτητών κωπηλασίας. Η απονομή έγινε  από τον κ. Στέλιο Στυλιανού Μέλους του Δ.Σ του ΚΟΑ σε μια μικρή και σεμνή τελετή στο ξενοδοχείο Πεύκος στη Λεμεσό, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας κ. Χριστόδουλου Χριστοδούλου, νέων και παλιών διαιτητών.  

Οι νέοι διαιτητές είναι αποτέλεσμα διοργάνωσης σεμιναρίων διαιτησίας Κωπηλασίας που διοργάνωσε  η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας με την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ από τις 21-23 Φεβρουαρίου 2020.

Με την ευκαιρία ο κ. Στυλιανού συνεχάρη την Ομοσπονδία για το έργο που επιτελεί και δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά, συμπαραστάτης στο έργο της. Ο κ. Στυλιανού στον σύντομο χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην θετική κατάληξη μιας προσπάθειας πολλών χρόνων με την ψήφιση από την Βουλή των Αντιπροσώπων των κανονισμών για  την Ενιαία Διαχείριση Υδάτων  για Ναυταθλητισμό με Πλωτά Μέσα. Η ψήφιση θα βοηθήσει τα αθλήματα του νερού  που πραγματοποιούνται στα φράγματα . Τόνισε τις θετικές προοπτικές που οι κανονισμοί ανοίγουν τόσο στις εμπλεκόμενες ομοσπονδίες αλλά και  τον αθλητικό τουρισμό. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την νέα αυτή ευχάριστη εξέλιξη τόσο για την κωπηλασία αλλά και τα υπόλοιπα ναυταθλήματα στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τον κ. Στυλιανού για την στήριξη στο έργω της Ομοσπονδίας και του αθλήματος.

KΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube