PJA 2468
PJA 2468

Μέρα των φιλοξενούμενων ήταν η Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 και η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Στα τέσσερα παιχνίδισα κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Απόλλωνα να κερδίζει στο ντέρμπι την Robo Markets ΑΕΛ με 0-3 σετ και να παραμένει στην κορυφή. 

Απ έκεί και πέρα, η Τεχνοοικία ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 0-3 στα Λατσιά τον Εθνικό, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε η Ανόρθωση την Ολυμπιάδα Ν. Εξάλλου, η Αναγέννηση Δ.κέρδισε με 0-3 το ΘΟΙ στο Αυγόρου.

 

Πολύ εύκολα αποκτήστε ΕΔΩ τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το παιγνίδι βόλεϊ Γυναικών Robo Markets ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Κυρίαρχος στο ντέρμπι

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ  0-3 (19-25, 16-25, 13-25)
Κυρίαρχος ήταν ο Απόλλωνας στο Λεμεσιανό ντέρμπι. Οι  «γαλάζιες» με φόρα από τη νίκη επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ το Σάββατο επιβλήθηκε κατά κράτος της Robo Markets ΑΕΛ μέσα στο «Νίκος Σολωμονίδης» κερδίζοντας με 0-3 σετ. Οι «γαλαζοκίτρινες»  δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους και έχασαν.

O Aπόλλων ήταν πολύ καλύτερα στο πρώτο σετ και επέβαλε τον νόμο του κερδίζοντας με 19-25 αποκτώντας ψυχολογική ώθηση στο ντέρμπι. Στο δεύτερο σετ ο Απόλλων ήταν και πάλι ανώτερος Και πήρε το σετ με 16-25  κάνοντας το 0-2. Οι γαλαζοκίτρινες προσπάθησαν, αλλά έχασαν κρίσιμους πόντους. Ο αγώνας  συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο τρίτο σετ με την ομάδδα του Στ. Φραγκέσκου να κερδίζει με 13-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ):Παύλου, Σπύρου, Βόρονα, Κωνσταντινίδου,  Κχαταρασβίλι, Σίμαν – Λίμπερο: Κυπριανού – Αλλαγές: Σιακίδου, Ντόντσουκ.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ):Ανγκούλο,  Ιορδάνους,  Ι.  Λεωνίδου, Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Ε. Λεωνίδου.

 

Επέστρεψε με τρίποντο
ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ: ΕΘΝΙΚΟΣ Λ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ  0-3 (10-25, 11-25, 16-25)
Εμφαντική νίκη με 3-0 πέτυχε η Τεχνοοικία ΑΕΚ που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.  Ο  Εθνικός προσπάθησε και ήταν αρκετά καλός στο τρίτο σετ.
Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες να καθαρίσει τα δυο πρώτα σετ με 10-25 και 11-25 σε σχεδόν 40 λεπτά παιχνίδια, απέναντι στην ομάδα του Εθνικού που προσπάθησε φιλότιμα. Οι Λατσιώτισσες ήταν πολύ καλές στο τρίτο σετ αλλά η Τεχνοοικία ΑΕΚ άνκαι με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της πήρε το σετ με 16-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ.(ΕΥ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Πέετμα, Κωνσταντίνου, Λουκά, Ττέκκη,Χριστοδούλου, Σολωμή – Λίμπερο: Δαϋίδ.

 


ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ):Στυλιανού, Καρπεντιέρ, Ιωάννου, Ειρ. Ιωάννου, Ριπνάγια, Κέζου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Kαρακώστα, Πέτρου.

 

Δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο

ΣΑΛΑ «ΝΕΑΠΟΛΗ –ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΑΔΑ Ν. – ΑΝΟΡΘΩΣΗ  0-3 (06-25, 26-28, 12-25)
Το κυνήγι της κορυφής συνέχισε η Ανόρθωση που κέρδισε μέσα στη Σάλα  «Νεάπολη – Επιστροφή» την Ολυμπιάδα Ν. με 0-3 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται στην 3η θέση ενώ υπολείπεται και ενός αγώνα. Η Ολυμπιάδα πάλεψε στα ίσα το δεύτερο σετ αλλά δεν τα κατάφερε.
Καταφανώς ανώτερη η Ανόρθωση  πήρε το πρώτο σετ με 06-25  απέναντι σε μια πολύ μέτρια Ολυμπιάδα πετυχαίνοντας το 0-1 στα σετ.
Άλλος ένας αγώνας έγινε στο δεύτερο σετ αφού η Ολυμπιάδα Ν. έκανε φοβερή προσπάθεια και απείλησε την Ανόρθωση με συνέπεια να γίνει ντέρμπι ο αγώνας. Ωστόσο, η «Μεγάλη Κυρία» κατόρθωσε να π άρει τους έξτρα πόντους και να κερδίσει 26-28 εξασφαλίζοντας «αέρα» δυο σετ 26-28.
Στο τρίτο σετ η Ανόρθωση έπσιξε ωραίο βόλεϊ και κέρδισε 13-25 κάνοντας το 0-3 σετ, αφού στις παίκτριες της Ολυμπιάδας βγήκε η κούραση.
ΟΛΥΜΠΑΔΑ Ν.(ΧΡ.ΣΙΑΝΤΡΗΣ):Αθανασίιου,Σταύρου,    Κολοκοτρώνη, Οικονομίδου, Ντίπερν, Χαραλάμπους – Αλλαγές: Ψιλογένη, Γ. Μαραγκού.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):Κόρντουν,     Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Πατσέκο, Καετάνο, Ιωάννου – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Kακουρή, Χριστοδούλου, Ευγενίου, Χριστοπούλου.

 

Πέρασμα από το Αυγόρου
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.  0-3 (19-25, 17-25, 22-25)
Νέα νίκη για την Αναγέννηση Δερύνειας που πέρασε από την Τεχνική Σχολή Αυγόρου, κερδίζοντας το ΘΟΙ με 0-3 σετ δείχνοντας ότι έχει πολλή ποιότητα. Το ΘΟΙ ήταν πολύ καλό όμως σε κάποια στάδια του αγώνα η Δερύνεια ήταν καλύτερη.
Η Αναγέννηση πατούσε καλύτερα στο πρώτο σετ και κατόρθωσε να το κερδίσει με 19-25 κάνοντας το 0-1. Η ομάδα της Δερύνειας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κέρδισε το δεύτερο σετ με 17-25 κάνοντας το 0-2.
Πολύ ανταγωνιστικό ήταν ο αγώνας στο τρίτο σετ με την Αναγέννηση όμως να κερδίζει στα τελικά στάδια με 22-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου,Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Kούτα. – Αλλαγές: Χατζηκωνσταντίνου, Τζιανουδάκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.(Λ.ΛΟΙΖΟΥ):  Γκρίμπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Μάνγι, Ευσταθίου, Παπαγιάννη – Λίμπερο: Παρπούνα – Αλλαγές: Aντωνίου.

Η βαθιμολογία σε 12 αγώνες: 1. Απόλλων 33, Τεχνοοικία ΑΕΚ   30,  3. Ανόρθωση (11 αγ.)27,  4. Robo Markets ΑΕΛ (11 αγ..) 20 . 5. Αναγέννηση Δ. .15. 6. Ολυμπιάδα Ν.  10. 7. ΘΟΙ Αυγ.  06, 8. Εθνικός Λ.  0.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube