Cyprus Championship 2016 C.
Cyprus Championship 2016 C.

Με τέσσερις συνολικά συμμέτοχες δήλωσε το Metaquotes champ Boxing team στο Cyprus Championship 2016 C που έγινε την Κυριακή  6 Νοεμβρίου στο κλειστό της Λινόπετρας στην Λεμεσό.

Οι  δυο αθλητές του Βάσος Βασιλείου και Αλέξανδρος Λαμπρού δεν αγωνιστήκαν τελικά, για τον Λαμπρού ότι δεν υπήρχαν αντίπαλος στην ιδία κατηγορία ενώ για τον Βασιλείου ότι βάση κανονισμού δεν συμπλήρωσε τρις μήνες από την ήμερα εγγραφής του.

Οι υπόλοιποι δυο νεαροί αθλητές ο Άρτεμης Αρτεμίου και Σταυρός Πολύβιου παρουσίασαν τις ικανότητες τους και το βαθμό της ετοιμότητας του επιπέδους τους και αναμετρηθήκαν μέσα στο ρινγκ . Πρώτος ο Άρτεμης Αρτεμίου οπού περάν του νεαρού της ηλικία του και τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει, επειδή υπηρέτη την στρατιωτική του θητεία ταυτόχρονα, απόδειξε αυτή την φόρα ότι η προσπάθειες που κατέλαβε τον τελευταίο καιρό να υπηρέτηση το άθλημα της πυγμαχίας  απέφερε καρπούς, και που τον φέρνει ακόμη ποιο κοντά στους στόχους του. Με  αρκετές προσπάθειες, κόπους  και θυσίες απεκάλυψε την δυναμική των πιστεύω του απέναντι από τον αθλητή της Λευκωσίας νικώντας τον  με 3-0.

Ο Σταυρός Πολύβιου αν και τον τελευταίο καιρό έκανε σκληρή προετοιμασία  δεν ήταν στην μέρα του, χάνοντας τελικά τον αγώνα του απέναντι σε αθλητή του Αλέξανδρου Κοσμόπολη κλαμπ τον Ευάγγελο Παύλου . Αυτό το αποτέλεσμα όμως του καθορίζει καινούριους στόχους και κίνητρα να εντόπιση τα λάθη του και να ανατρέψει τα δεδομένα εις βάρος του ώστε να δούλεψη ακόμη ποιο σκληρά.

Σε δήλωση του Metaquotes champ team προπονητή Κόκκινου Σάββα μας ανάφερε χαρακτηρίστηκα « Για των κάθε αθλητή η νίκες προϋποθέτουν απλά ότι έγινε μια καλά συγκροτημένη δουλεία, από την άλλη η ανάπτυξη του αθλήματος απαιτεί τρομερές θυσίες και αφοσίωση και πιστή στο άθλημα που αποφάσισαν να υπηρετήσουν » .

Η συνεχεία της δράσης του Metaquotes champ team συνεχίζεται με την προγραμματισμένο ταξίδι του προπονητή Κόκκινου Σάββα στην Αγία Πετρούπολη επί της ευκαιρίας του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων πρωί πραγματοποιήσετε εκεί από τις 20 μέχρι 27 Νοεμβρίου  και με σκοπό επίσης την ανάπτυξης των διεθνών σχέσεων του σωματίου με αδελφικά αλλά σωματεία και εθνικά συγκροτήματα.

Άρτεμης Αρτεμίου
Άρτεμης Αρτεμίου
Αλέξανδρος Λαμπρού
Αλέξανδρος Λαμπρού
Βάσος Βασιλείου
Βάσος Βασιλείου