apoel 2018
apoel 2018

Σε ανακοίνωση προέβη η διοίκηση του σωματίου ΑΠΟΕΛ σχετικά με πρόσφατες διαφωνίες.

Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για να διαφυλάξουμε την ηρεμία που υπάρχει στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ και να αποβάλουμε μια και καλή όποιον τολμά να δημιουργήσει με οποιαδήποτε ψεύδη τα άτομα που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου Συλλόγου στην Κύπρο.

Αφορμή της παρέμβασης μας είναι η τοποθέτηση του ατζέντη καλαθοσφαιριστών Θάνου Κουκουράβα για τις επαφές που είχαμε για την απόκτηση του Νίκου Στυλιανού, που δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θέλαμε τον καλαθοσφαιριστή και το δείξαμε, όντως κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να τον έχουμε στην ομάδα μας αλλά η προσπάθεια μας δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχόμαστε στον Νίκο επί της ευκαιρίας κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί στην καριέρα του και ίσως σε κάποια στιγμή στο μέλλον κάτω από διαφορετικές συνθήκες και με σωστό κατά τη γνώμη μας ατζέντη ίσως οι δρόμοι μας να συναντηθούν.

Δεν επιτρέπουμε ωστόσο σε κανένα ατζέντη να πιάνει τον ΑΠΟΕΛ και τους παράγοντες του στο στόμα του, πόσω μάλλον όταν τα κίνητρα του είναι συμφεροντολογικά και αυτό μπορούμε να το αποδείξουμε. Ο συγκεκριμένος κύριος βρήκε κλειστές τις πόρτες του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια του να πλασάρει τους δικούς του παίκτες και προπονητές. Η Επιτροπή Καλαθόσφαιρας, διαπιστώνοντας από την επαφή που έγινε μαζί του πως πολλά πράγματα που μας έλεγε, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα αποφάσισε να σταματήσει κάθε δίαυλο εισδοχής του στην ομάδα μας μέσω παικτών και προπονητών, με μοναδικό γνώμονα της απόφασης μας να προστατέψουμε το ΑΠΟΕΛ.

Μήπως θυμάστε κύριε Κουκουράβα πόσους παίκτες μας προτείνατε που δεν είχατε καν εξασφαλίσει τα δικαιώματα τους; Μήπως θέλετε να μιλήσουμε δημόσια για τη δράση σας όταν δεν μπορούσατε να πλασάρετε παίκτες και προπονητές μέσω της κανονικής οδού ότι πήγατε με πλάγιο και σκοτεινό τρόπο, όπως προφανώς έχετε συνηθίσει για να κάνετε τη δουλειά σας και να πάρετε την προμήθεια σας; Τέλος μήπως θυμάστε πως αποκαλούσατε τον προπονητή μας τον κ. Ζιάγκο στα γραπτά σας μηνύματα τα οποία έχουμε αποθηκευμένα; Αν θέλετε να μιλήσουμε δημόσια με στοιχεία και διαφάνεια κανένα πρόβλημα.

Το πως χειριζόμαστε τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό είναι δικό μας θέμα και δεν σας πέφτει κανένας λόγος. Βάζουμε τα χρήματα μας και τον κόπο μας και δεν αφορά κανένα άλλο, πόσο μάλλον ανθρώπους που δεν τους θέλουμε να έχουν καμία σχέση με τον ΑΠΟΕΛ στο πώς θα χτίσουμε την ομάδα μας.

Κουμάντο να κάνετε αλλού, εκεί που σας περνά (στο ανθοπωλείο σας). Στον ΑΠΟΕΛ είστε ανεπιθύμητος και όσο είμαστε εμείς στην διοίκηση του σωματείου δεν θέλουμε ούτε καν να πλησιάζετε την ομάδα μας.

Θέλουμε επίσης να τονίσουμε, με κάθε σεβασμό που τρέφουμε για τα ΜΜΕ και στο έργο που επιτελούν, ότι καλό είναι να λειτουργούν μέσα στα πλαίσια της δεοντολογίας και όταν γίνεται το οποιοδήποτε ρεπορτάζ παρόμοιου περιεχομένου να φιλοξενούνται οι θέσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube