Τσιλιγκίρη Christina Tsiligkiri
Τσιλιγκίρη Christina Tsiligkiri

Σε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας την 11η Σεπτεμβρίου 2019, το οποίο αναπαράχθηκε κατά κόρον τις επόμενες ημέρες, αναφέρθηκε ότι η γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, πρόκειται να αναλάβει χρέη διευθύντριας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου «να διαχειριστεί τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγκατάσταση».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τονίζει τα εξής: «Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι μία εγκατάσταση που όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα, αλλά ο τρόπος λειτουργίας του τα τελευταία χρόνια, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και για επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Το ΣΕΦ πράγματι αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Ειδικά ο περιβάλλον χώρος, αποτελούσε άνδρο ανομίας και εγκατάλειψης, στον οποίο η πρόσβαση ήταν απαγορευτική, ενώ σήμερα τον επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες πολίτες, όπως επίσης και δεκάδες χιλιάδες μαθητές από όλη την Αττική στο πλαίσιο σχετικών προγραμμάτων που εκπονούνται από το στάδιο.

Η αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου περιλαμβάνει τον καθαρισμό και ηλεκτροφωτισμό αυτού και του παράκτιου μετώπου, τη δημιουργία δύο κλειστών γηπέδων (αεροφερόμενο μπαλόνι), δύο γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5, γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, δύο κλειστών εγκαταστάσεων αποδυτηρίων, μίας παιδικής χαράς, ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 11×11, και δύο γηπέδων τένις (τα τρία τελευταία με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής), με τα παραπάνω να αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της συστηματικής δουλειάς που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι η μοναδική αθλητική εγκατάσταση στη χώρα, που έχει πιστοποιηθεί με σύστημα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001 και σύστημα διαχείρισης Περιβαλλοντικής Ασφάλειας, ISO 14001. Επιπλέον έχει εκπονήσει μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης για το σύνολο της εγκατάστασης από το ΚΑΠΕ, της οποία η αξιοποίηση είναι εκ των ων ουκ άνευ για μία σύγχρονη εγκατάσταση και πρέπει να προχωρήσει.

Άξιον αναφοράς είναι δε το γεγονός ότι το 2015 παραλάβαμε ταμεία με αποθεματικά 3,7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν διπλασιαστεί φτάνοντας τα 7 εκατομμύρια ευρώ!

Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με αίσθημα ευθύνης, αξιοποίησε στο έπακρο τα έσοδα από την κρατική χρηματοδότηση και τις εμπορικές δραστηριότητες του σταδίου παραδίδοντας στους πολίτες έναν χώρο «κόσμημα».

Επομένως τα εν λόγω ανυπόγραφα δημοσιεύματα είναι αναληθή και παραπλανητικά και με δεδομένο ότι το έργο της διοίκησης του ΣΕΦ αποτυπώθηκε αναλυτικά πρόσφατα στον απολογισμό της διοίκησης και κοινοποιήθηκε σε όλα τα ΜΜΕ, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τις προθέσεις του συντάκτη». 

Το γραφείο Τύπου

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports