21 C
Limassol
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Περισσότερο

    Αντίστροφη μέτρηση του 25ου Cyprus Marathon στην Πάφο

    Η αντίστροφη μέτρηση για τον ιστορικότερο Μαραθώνιο της Κύπρου, που για άλλη μια χρονιά θα είναι αφιερωμένος στον κορυφαίο Κύπριο Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, έχει ήδη αρχίσει. Ο 25ος Cyprus Marathon θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Πάφο και η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τους 3000 δρομείς, σε όλους τους αγώνες.

    Στη διάσκεψη Τύπου που διεξήχθη την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής που περιλαμβάνει 4 αποστάσεις: Μαραθώνιος, Ημι-Μαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 10χλμ. και Οικογενειακός Αγώνας 5 χλμ., ενώ εκτενής αναφορά έγινε και σε όλες τις δράσεις που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

    Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι νέες δράσεις της εκδήλωσης που είναι ο Παιδικός Αγώνας δρόμου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου, και ο οποίος θα έχει  φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, καθώς επίσης και η πρωτοβουλία “You Run,We Plant” στα πλαίσια της οποίας για κάθε δρομέα που θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του Μαραθωνίου, θα φυτευτεί ένα δέντρο σε ένα από τα χωριά που βρίσκονται στη διαδρομή του αγώνα .

    Την ικανοποίηση του Υφυπουργείου Τουρισμού εξέφρασε η εκπρόσωπος του κ. Γιάννα Πίτσιακκου, δηλώνοντας με βεβαιότητα ότι η διοργάνωση «θα στεφθεί με επιτυχία με γνώμονα πρωτίστως το σεβασμό προς το περιβάλλον αλλά και τη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών».

     

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    710ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ