Αντιπροσωπεία του ΚΟΑ συναντήθηκε στην Αθήνα με την αθλητική ηγεσία της Ελλάδας
Ο ΚΟΑ στην Αθήνα με την αθλητική ηγεσία της Ελλάδας

Μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας Λευτέρη Αυγενάκη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού  με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη, παρακολούθησε την παρουσίαση του Συστήματος Αξιολόγησης των Ομοσπονδιών με την ονομασία «Χίλων», που έγινε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι η παρουσίαση ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και η αντιπροσωπεία του ΚΟΑ φεύγει σοφότερη από την Αθήνα. Ανέφερε επίσης  ότι το ΔΣ και  η υπηρεσία του Οργανισμού θα μελετήσουν με προσοχή την έρευνα αυτή, η οποία θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει ο ΚΟΑ για εξορθολογισμό της αξιολόγησης της απόδοσης των Ομοσπονδιών.

Η αντιπροσωπεία του ΚΟΑ έγινε το πρωί της Τετάρτης 19/2  δεκτή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως το πρωτόκολλο αθλητικής συνεργασίας των δύο χωρών, οι εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά στις οποίες φιλοξενούνται Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες, η συνεργασία με τις διάφορες Ομοσπονδίες, ο Κώδικας Χρηστής Διακυβέρνησης των Ομοσπονδιών, τα επίκαιρα προβλήματα του ποδοσφαίρου, κ.α.

Εκ μέρους του ΚΟΑ  στην Αθήνα παρευρέθηκαν επίσης το μέλος ΔΣ Δώρα Κυριάκου, η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Παπαμιλτιάδη, ενώ ενώθηκαν με την αντιπροσωπεία και τα μέλη ΔΣ Λεόντιος Τσέλεπος και Ανδρέας Μυλωνάς, οι οποίοι βρισκόντουσαν στην Αθήνα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ προσκάλεσε επίσημα στην Κύπρο τόσο τον Υφυπουργό Αθλητισμού όσο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού της Ελλάδας και αναμένεται ότι  σύντομα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή.

α


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube