20160129 092636
20160129 092636

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, μετά από σχετική σύμπραξη, εφαρμόζουν ένα νέο καινοτόμο πιλοτικό πρόγραμμα  έγκαιρης στοχευμένης παρέμβασης για παιδιά και εφήβους 8-15 ετών και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Πρόκειται για το Πιλοτικό Πρόγραμμα tkns,  για το οποίο ΚΟΑ και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας. Το πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου,  καλύπτει τουλάχιστον τρεις Επαρχίες της Κύπρου και στοχεύει στη στήριξη παιδιών που απειλούνται από κοινωνικό στιγματισμό και αποκλεισμό εξαιτίας δυσκολιών που βιώνουν οι γονείς τους με ζητήματα ψυχικής διαταραχής, κράτησης ή κατάχρησης ουσιών.

Το πρόγραμμα παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης, εκπαιδευτικής ενίσχυσης και δημιουργικής ανάπτυξης στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της τέχνης. Όλες οι υπηρεσίες  παρέχονται δωρεάν.

Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα λειτουργήσει τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης και πληροφόρησης καθώς και ηλεκτρονική σελίδα ήδη από τον επόμενο μήνα.

 

Για την υλοποίηση επιτυχίας του προγράμματος, ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοί φορείς, Σύνδεσμοι και κοινοτικές υπηρεσίες.

 

Παράλληλα, το πρόγραμμα θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλους όσους μπορούν να συνδράμουν στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την ευρύτερη ενημέρωση των στόχων του. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα υλοποίησης του προγράμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  [email protected].


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube