Άνοιξαν οι εγγραφές για τον βραδινό!
cover

Μετά από 15 μήνες απραξίας ο μαζικός αθλητισμός επιστρέφει στην κανονικότητα

Ο αγαπημένος σας βραδινός αγώνας για τρέξιμο θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου 2021 στις 19:30 στον πρώτο όροφο του Mall of Cyprus.

Τηρώντας τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εγκρίθηκε από το υπ.Υγείας δρομείς και φίλοι του αθλητισμού θα μαζευτούμε και φέτος στον αγαπημένο μας προορισμό Mall of Cyprus

Ο αγώνας Mall of Cyprus presents Running Under The Moon® περιλαμβάνει αγώνες για τρέξιμο 10 χιλιομέτρων, χιλιομέτρων και εταιρικό- ομαδικό αγώνα για τρέξιμο η περπάτημα 5 χιλιομέτρων.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευτυχείς για την τιμή που μας έγινε από το ίδρυμα Sophia For Children έτσι και φέτος η κοινωνική συνεισφορά του αγώνα μας με μέρος του κόστους εγγραφής, προαιρετική οικονομική συνεισφορά από τους συμμετέχοντες και προβολή του έργου και των δράσεων από τα καναλια επικοινωνίας της διοργάνωσης να διατεθεί στο ίδρυμα Sofia Foundation for Children και τις προσπάθειες του για να εξασφαλίσουν ασφάλεια, τροφή, στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μόρφωση και ψυχαγωγία σε περιοχές που μαστίζονται από τη πείνα και την ανέχεια.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.runningunderthemoon.com και τα social της διοργάνωσης για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες.

Σας περιμένουμε και φέτος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στον μοναδικό βραδινό αγώνα για τρέξιμο.

#SharetheExperience

#GetReady


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube