Ανοίγουμε πανιά ⛵ για τη ζωή – Δίνουμε αίμα
Aimodosia HORC

Αυτές τις ημέρες θα ανοίγαμε πανιά και θα αγωνιζόμασταν στο «Athens Trophy». Όμως, οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζει η χώρα –και όλος ο πλανήτης- δεν το επιτρέπουν. Τώρα, η ανάγκη για αίμα είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, συναισθανόμενος την ανάγκη και πάντα πρωτοπόρος σε θέματα που αφορούν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, διοργανώνει διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας «Ανοίγουμε πανιά για τη ζωή – Δίνουμε αίμα», στις 9 και 10 Μαΐου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον Δήμο Πειραιά, την Ελληνική Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  Η πρωτοβουλία του ΠΟΙΑΘ για την αιμοδοσία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Η γραμμή της εκκίνησης για προσφορά ζωής θα είναι στον προαύλιο χώρο του κτηρίου του ΠΟΙΑΘ ενώ η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο της Κινητής Μονάδας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» που διαθέτει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο χώρος του «ΟΔΥΣΣΕΑ» είναι κατάλληλα διαμορφωμένος τηρώντας αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένος με οθόνες για την ευχάριστη παραμονή των αιμοδοτών. Ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» ευρύτερα λειτουργεί ως κινητή μονάδα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και τεχνολογίας για παιδιά και ενήλικες, ενώ σε περιόδους κρίσης όπως η παρούσα μετατρέπεται σε Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο για να συμβάλει βοηθητικά σε όποια περιοχή υπάρχει ανάγκη.

Καλούμε την ιστιοπλοϊκή οικογένεια και τους φίλους της να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.
Τηλ: 2104136353, 6932708404, 6937370070
Email: [email protected] 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube