Πρόσκληση
Πρόσκληση

ο Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού σας προσκαλούν στον Ανοικτό Διάλογο για τον Αθλητισμό, ο οποίος επικεντρώνεται στη σημασία του Αθλητισμού για τηνενδυνάμωση της Νεολαίας. Βασικοί ομιλητές θα είναι η Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα Πρόεδρος του ΚΟΑ, ο κ. Λοΐζος Βασιλείου, Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου.

 

Ο Ανοικτός Διάλογος θα έχει ως βάση τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποίησε το ΣυΝΚ με τίτλο «ο Αθλητισμός έχει την Δύναμη να αλλάξει τον Κόσμο», που σκοπό είχε την ετοιμασίασυστάσεων για τον Αθλητισμό.

Τα αποτελέσματα του διαλόγου θα αποτελέσουν τα θεμέλια για την αναβάθμιση και βελτίωση του υφιστάμενου Εγγράφου Πολιτικής με θέμα τη σημασία του Αθλητισμού για την ενδυνάμωση της Νεολαίας, το οποίο θακατατεθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου προς ψήφιση από τις Οργανώσεις Μέλη του ΣυΝΚ.

Ο Ανοικτός Διάλογος θα διοργανωθεί το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports