23 C
Limassol
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
Περισσότερο

    «Άνεμος» η Ελένη Αρτυματά στα «Μάτσεια» και 6η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη- «Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για αγώνες(!)»

    Ένα από τα καλύτερα της ξεκινήματα στον ανοιχτό στίβου έκανε το απόγευμα του Σαββάτου η πρωταθλήτρια μας Ελένη Αρτυματά.

    Η κάτοχος του παγκυπρίου ρεκόρ στα 400μ (όπως και στο 200αρι) κέρδισε την κούρσα με χρόνο 51,82 και όπως δήλωσε στην κάμερα της Action IN Sports είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την επίδοση, ειδικότερα τόσο νωρίς στη χρονιά.

    «Έχουμε κάνει πάρα πολλή προπόνηση, ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για αγώνες, αυτοί είναι αγώνες περισσότερο προπονητικοί για να δούμε κάποια πράγματα τεχνικά μέσα στις κούρσες και πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» τα λόγια της αθλήτρια του Αντώνη Γιαννουλάκη.

    Μεγάλος στόχος της Ελένης Αρτυματά είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο τον ερχόμενο Ιούλιο ενώ να σημειώσουμε ότι η επίδοση της πρωταθλήτριας μας είναι ρεκόρ αγώνων για τα «Μάτσεια» καθώς και η 6η επίδοση στην Ευρώπη μέχρι στιγμής.

    «Άνεμος» η Ελένη Αρτυματά στα «Μάτσεια» και 6η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη- «Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για αγώνες(!)»

    Δείτε την συνέντευξή που έδωσε στην κάμερα της Action IN Sports.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    701ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ