Ανδρέας Θεοφυλάκτου Νέο στάδιο τοξοβολίας Πυλα- Ένας οραματιστής που δεν μένει στις σκέψεις αλλά τις υλοποιεί
Ο πρόεδρος της ΚΟΤΟΞ Ανδρέας Θεοφυλάκτου μαζί με τον Κοινοταρχη Πυλας Σίμο Μυτίδη

Με μότο «Όταν θέλεις, μπορείς!!!» Ο  πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας νιώθει διπλά χαρούμενο για την σημερινή μέρα. Πρώτο, ο στόχος που έθεσε στην ανεύρεση αγωνιστικών χώρων δεν κάθισε στα συρτάρια όπως συμβαίνει σε αρκετούς οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων και της κυβέρνησης αλλά γίνετε πράξη. Δεύτερο το καινούριο ομοσπονδιακό πάρκο τοξοβολίας στην Πυλα το οποίο θεωρείται πρότυπο έχει μπει στο τελευταίο στάδιο με την τοποθέτηση γρασιδιού το οποίο από σήμερα ποτίζεται.

Ως εκ τούτου εντός λίγων ημερών το γήπεδο θα παραδοθεί για τις προπονήσεις των Σωματείων της Λάρνακας και όχι μόνο.

Το Ομοσπονδιακό Πάρκο Τοξοβολίας βρίσκεται Μόλις 400 μέτρα μακριά από την τουριστική περιοχή και τη θάλασσα, ενώ εκτός από τα ξύλινα περιτοιχίσματα ασφαλείας έχει εντελώς περιβαλλοντικό χαρακτήρα αφού υπολογίζουμε να φυτευθούν ακόμη 100 δέντρα περιμετρικά.

 Το γήπεδο, επίσης, έχει προβολείς, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, γραφεία, αποθηκευτικό χώρο, αποδυτήρια, τουαλέτες και όλες τις προδιαγραφές για ΑΜΕΑ.

Σημειώνεται ότι δεν έχει ξοδευτεί ούτε ένα ευρώ από κρατικά κονδύλια και ούτε κόστισε στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ομοσπονδίας.

Στο μήνυμα του τόνισε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον Κοινοτάρχη Πυλας, Σιμο Μυτιδη που έκανε το όραμα μας, όραμα του, καθώς και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας και όλους όσους έσπευσαν να στηρίξουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια.

Συνεχίζοντας διευκρίνισε «Δεν νομίζω οι περισσότεροι να κατάλαβαν τι πράξαμε. Πήραμε ένα άγονο πάρκο και το κάναμε γήπεδο τοξοβολίας δίδοντας του τεράστια οικολογική ανάπτυξη με δέντρα, γρασίδια, φυτά και πράσινο!! Και το ποιο σημαντικό οι αθλητές αποκτήσαν ακόμη ένα χώρο ακόμη εν σπίτι οπού μπορούν να αγωνίζονται και να δίνει την ευκαιρία στην κοινωνική παιδεία και ανάπτυξη . Η Τοξοβολία έχεις πλέον ακόμη ένα γήπεδο και έπονται και άλλα!!!»


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube