Ο Προέδρος τη ΚΟΤΟΞ Κ. Θεοφύλακτου μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού
Ο Προέδρος τη ΚΟΤΟΞ Κ. Θεοφυλάκτου μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ο Πρόεδρος της ΚΟΤΟΞ Κ. Θεοφυλάκτου μετά από συνάντηση που είχε χθες με τον Δήμαρχο Λεμεσού εξέδωσε το ακόλουθο αισιόδοξο μήνυμα για την δημιουργία ομοσπονδιακού γηπέδου στην πόλη της Λεμεσού. 

Η σημερινή ημέρα είναι διπλής χαράς και σημασίας για το άθλημα της τοξοβολίας. Ακόμη μια υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα. Συμφωνήσαμε σε όλα με τον Δήμαρχο Λεμεσού και ως εκ τούτου γίνονται πλέον όλα τα διαβήματα μεταξύ Δήμου, Ομοσπονδίας και ΚΟΑ ώστε η Λεμεσός να έχει το δικό της ομοσπονδιακό γήπεδο, αφού η γη έχει βρεθεί και η διάθεση υπάρχει από όλες τις πλευρές.

Παράλληλα γήπεδο τοξοβολίας γίνεται και στο Πισσούρι με ιδιωτική πρωτοβουλία και σωματείο της περιοχής καλύπτοντας και τις εκεί ανάγκες για όλους τους αθλητές και σωματεία μας πού θέλουν να το χρησιμοποιούν!!!

 Σημειώνουμε ξανά ότι δημιουργήσαμε γήπεδα στο Φρέναρος, στην Πύλα όπου θα γίνουν και οι φετινοί Διεθνείς Αγώνες και τώρα προχωράμε δυναμικά με γήπεδα στη Λεμεσό, Πισσούρι και Αργάκα.

Ως εκ τούτου μέχρι τη λήξη της θητείας θα έχουμε γήπεδα σε όλες τις επαρχίες.

Ευχαριστώ τους Δήμους, Κοινότητες, τους φίλους και συνεργάτες, τούς χορηγούς που παραμένουν το ίδιο ρομαντικοί με μένα ότι τούτος ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος!!!