ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Θέλω να συγχαρώ την Ομοσπονδία Κολύμβησης- Η Άντρη Σιάλου «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει αναξιοποίητη, αυτό είναι δεδομένο»»
Αντρέας Μιχαηλίδης PJA 0650

Από κοντά παρακολούθησε ένα μεγάλος μέρος του παγκυπρίου πρωταθλήματος κολύμβησης που διεξάγεται στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος.

 Ο Αντρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στην κάμερα της Action IN Sports για την επανεκκίνηση του αθλητισμού, το υψηλό επίπεδο των αγώνων καθώς και τη στήριξη του ΚΟΑ προς τις ομοσπονδίες και τα αθλήματα, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για το θέμα που προέκυψε με την Αντρη Σιάλου.

«Είμαι εδώ εκ μέρους όλου του Οργανισμού, για να δώσω τα συγχαρητήρια μου, την στήριξή μας, να νιώθουν ότι είμαστε κοντά τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίζονται, που κάνουν την μεγάλη τους προσπάθεια, έγιναν και κάποια παγκύπρια ρεκόρ και αυτό μας δίνει τεράστια ικανοποιήση. Ο ΚΟΑ θα είναι δίπλα στην προσπάθεια κάθε ομοσπονδίας, κάθε αθλήματος, αυτή είναι η δουλειά μας» είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΚΟΑ.

Σχετικά με την Άντρη Σιάλου, η οποία τέθηκε εκτός Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Αντρέας Μιχαηλίδης απάντησε πως ο ΚΟΑ περιμένει την επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΕ, έτσι ώστε να λάβουν γνώση των γεγονότων, να συζητηθεί στο Δ.Σ και να ληφθούν οι πιο σωστές αποφάσεις, προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει αναξιοποίητη, αυτό είναι δεδομένο»


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube