Ανδρέας Κόκκινος η διεθνής επιτυχία πλησιάζει !!! (video)
Σάββας Κόκκινος μαζί με τον διεθνή πυγμάχο Ανδρέα Κοκκινο στο Βελιγράαδι

Ο Ανδρέας Κόκκινος άφησέ τις καλύτερες υποσχόμενες εντυπώσεις !

Μπορεί η διαιτησία να τον σταμάτησε, άλλα το πάθος του, αγκαλιάστηκε από το πλήθος που ήταν παρόν και του έδωσε την “αναγνώρισή στην ανεπίσημη νίκης”. 

Με τεράστια αναβαθμισμένη αγωνιστική παρουσία, ο Ανδρέας Κόκκινος κατάφερε να ισοπέδωσή της μικρότητές που του στέρευσαν την νίκη κατά την διάρκειά του δευτέρου του αγώνα στο 58th Belgrade Winner international Boxing Tournament (Class A), όμως από την άλλη του δόθηκε η ευκαιρία να εξέλιξή ακόμη περισσότερο το πυγμαχικό του ταλέντο και να αγγίξει της δυνατότητές που κρύβει μέσα του. 

Ο Αγώνας !!

Ο Κόκκινος από την αρχή του πρώτου γύρου προσαρμόστηκε στο κοντινό παιγνίδι που εξελίχθηκε οπού ο αντίπαλος του ήθελε να ελέγξει άλλα η καλή προετοιμασία άλλα και το σθένος του Κόκκινου δεν του επέτρεψε να ανεπτύχθη. Στα μέσα του πρώτου γύρου ο Καζακστανός  Zhakpekov Yermakan προσπάθησε να αλλάξει το στιλ του παιγνιδιού άλλα ο Κόκκινος τον κυνήγησε ασταμάτητα κλίνοντας του τα περιθώρια να κάνει εκείνο που ήθελε. Με καλή κοντινή στρατηγική συνεχίστηκε και ο δεύτερος γύρος όπου εμπόδισε τον Καζακστανό να ανάπτυξή την μεσαία απόστασή, φέροντας σοβαρά κτυπήματά στον  αντίπαλο ο Κόκκινος με αρκετή πίεσή όπως διαφαίνεται και από το βίντεο είχε την υπέροχη του ριγκ . Ο τρίτος γύρος ήταν με εμφανείς τα σημάδια καταπτώσεις του Καζαστανούν με τον Κόκκινο να τα εκμεταλλεύεται απολυτά χωρίς να του δίνει περιθώρια να κάνει παιγνίδι. Προς το τέλος του μισού τρίτου γύρου ο Καζακστανός ξέμεινε χωρίς δυνάμεις με τον Κόκκινο να υπερέχει με διάφορα. Κατά παράδοξο λόγο ο αγώνας δόθηκε στον Καζακστανό αφού οι κριτές αποφάσισαν και έδωσαν 28-29 σε αυτόν . 

Ανδρέας Κόκκινος η διεθνής επιτυχία πλησιάζει !!! (video)
Ο Ανδρέας Κόκκινος μαζί με τον Καζακστανό αντίπαλο του Zhakpekov Yermakan

«Τίποτα δεν τέλειωσε για τον Κόκκινο αφού βρίσκεται στο σωστό δρόμο , με στόχο το παγκόσμιο που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι προς το τέλος αυτής της χρονιάς» μας δήλωσε ο προπονητής του που τον συνόδευε Σάββας Κόκκινος και είναι απολυτά ευχαριστημένος από την παρουσία του αθλητή του.

Παρακολουθήστε τον εκπληκτικό αγώνα του Κόκκινου. 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports