Αναβολή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος βάδην στην Μινσκ
World Athletics Race Walking Team Championships in Minsk 2020

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Λευκορωσική Ομοσπονδία Στίβου και το Υπουργείο Αθλητισμού και Τουρισμού της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας συμφώνησαν να αναβληθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βάδην  Minsk 2020 (2 και 3 Μαΐου), στο λόγω των σημερινών δυσκολιών που συνδέονται με τη διεθνή εξάπλωση του Coronavirus (COVID-19).

Η κυβέρνηση της Λευκορωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ακυρώσει όλες τις διεθνή εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Απριλίου.

Η σημερινή παγκόσμια κατάσταση θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο την εκδήλωση αν είχε διατηρηθεί την αρχική ημερομηνία, καθώς πολλές χώρες περιορίζουν τώρα τα διεθνή ταξίδια, εξετάζοντας καταστάσεις καραντίνας και συμβουλεύοντας τους ανθρώπους και τους διοργανωτές εκδηλώσεων να αποφύγουν μαζικές συγκεντρώσεις.

Ο λόγος αυτής της απόφασης είναι ότι πρέπει πρώτα απ ‘όλα να προστατεύσουν την υγεία και την ευημερία των αθλητών, των υπαλλήλων και των θεατών.

Η ιατρική μας ομάδα, η οποία είναι σε επαφή με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πιστεύει ότι η εξάπλωση του Coronavirus φθάνει σε ανησυχητικό επίπεδο σε πολλές χώρες και ότι η κατάσταση πρέπει να αναλυθεί για κάθε σημαντικό γεγονός.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube