Αναβολή της διοργάνωσης της 31ης Πανεπιστημιάδας της Chengdu  (Κίνα 2021)
Chengdu 2021 1

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, που αναφέρεται στην διεξαγωγή των αγώνων της  31η Παγκόσμιας Πανεπιστημιάδας της Chengdu  (Κίνα 2021), η Οργανωτική Επιτροπή μετά  από αξιολόγηση  της κατάστασης λόγω της Πανδημίας COVID-19 σε Παγκόσμιο επίπεδο, ανέλαβε την υποχρέωση να λάβει τελεσίδικη απόφαση για τη δυνατότητα διοργάνωσης  της.

Μετά  από αρκετές συναντήσεις, προετοίμασε και παρουσίασε στη FISU την πολιτική COVID-19 με όρους εισόδου και περιορισμούς που επιβλήθηκαν από τις Κινεζικές Εθνικές Αρχές.

Οι σχετικές προτάσεις υποβλήθηκαν στις αντιπροσωπείες των χωρών οι οποίες και αυτές με την σειρά τους υπέβαλαν τα έντυπα συμμετοχής για ενημέρωση και σχόλια.

Μετά από προσεκτική και ενδελεχή ανάλυση των απαιτήσεων των Κινεζικών αρμοδίων αρχών και τα σχόλια των NUSF, η Εκτελεστική Επιτροπή της FISU, μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων και την Ομοσπονδία Πανεπιστημίου Αθλητισμού της Κίνας, συμφώνησαν ότι η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα  κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να διοργανωθεί  από τις 18 έως τις 29 Αυγούστου 2021 όπως είχε προγραμματιστεί.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε οι αγώνες να αναβληθούν και να μεταφερθούν για  το έτος 2022.

Οι τελικές ημερομηνίες των αγώνων θα εγκριθούν και θα ανακοινωθούν στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της FISU.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube