GSOLogo
GSOLogo

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΟ προεδρεύοντος του Προέδρου του Άκη Λάμπρου συνήλθε στις 9/9/2020 για να εξετάσει όλες τις πτυχές  του θέματος  που πήρε ευρεία έκταση στα ΜΜΕ, από ενέργειες των Σάββα Χαραλάμπους και  PIERO JUDO ACADEMY,  χρηστών της νοτιοδυτικής αίθουσας, να αποκλείσουν τους συνιδιοκτήτες και διαχειριστές του Τσιρείου Αθλητικού Κέντρου ΓΣΟ,  της κατοχής της συγκεκριμένης αίθουσας.

Ο ΓΣΟ δεν είναι κερδοσκοπικός σύλλογος αλλά ο αρχαιότερος Αθλητικός Σύλλογος της Κύπρου και ο δεύτερος στον ευρύτερο Ελληνισμό.

Ο ΓΣΟ έχει συμβληθεί με τους Σάββα Χαραλάμπους και PIERO JUDO ACADEMY, που αποτελούν ιδιωτικές οικονομικές μονάδες στις 5/8/2015 και τους παραχώρησε την χρήση της νοτιοδυτικής αίθουσας, του μεν πρώτου  χρήστη Σάββα Χαραλάμπους  2 απογεύματα την εβδομάδα και του δεύτερου χρήστη PIERO JUDO ACADEMY 3 απογεύματα την εβδομάδα, προσφέροντας στους και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και κατανάλωση νερού.

Στις 25/11/2019 ο Γ.Σ.Ο μέσον του Δικηγόρου των, απέστειλε επιστολές στους πιο πάνω Χρήστες, ενημερώνοντας τους ότι η «Άδεια Χρήσης» της αίθουσας λήγει την 31/7/2020 και θα έπρεπε να παραδώσουν τα κλειδιά της αίθουσας και να παύσουν να την χρησιμοποιούν.

Επειδή σκοπός της ίδρυσης του ΓΣΟ ήταν να υπηρετεί το υψηλό ιδεώδες του Ελληνικού Αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», σκοπούς και καθοδήγηση που έχει πάντοτε υπόψη του το Δ.Σ, πριν από τη λήξη της άδειας χρήσης της αίθουσας που ήταν η 31/7/2020, είχε αλλεπάλληλες  διαβουλεύσεις με τους πιο πάνω χρήστες με σκοπό να καταλήξουν σε αναπροσαρμογή του χρηματικού ανταλλάγματος της χρήσης της νοτιοανατολικής αίθουσας, χωρίς ο ΓΣΟ  να ζητήσει προσφορές από άλλα αθλητικά σύνολα ή οικονομικές μονάδες που συνδέονται με τον αθλητισμό, για την χρήση της αίθουσας.

Η θέση των χρηστών Σάββα Χαραλάμπους και PIERO JUDO ACADEMY κατά την διάρκεια των πιο πάνω συζητήσεων, ώστε να αποφευχθεί η ζήτηση προσφορών,  ήταν αρνητική  σε βαθμό αλαζονική. Εδώ ο ΓΣΟ αναφέρει ότι ο χρήστης της νοτιοδυτικής αίθουσας  PIERO JUDO ACADEMY είναι και χρήστης ακόμα μίας αίθουσας στο Τσίρειο Στάδιο.

Έτσι στις 23/7/2020 το Δ.Σ. του ΓΣΟ μετά την άκαρπη κατάληξης, προχώρησε και ζήτησε προσφορές για την ΧΡΗΣΗ της νοτιοδυτικής αίθουσας.  Υποβλήθηκαν 5 προσφορές που φαίνονται πιο κάτω κατά φθίνουσα σειρά μηνιαίως:

Α)        €2.500,00Β)         €2.100,00Γ)         €2.000,00
Δ)         €1.515,00 Ε)         €1.500,00 
Ο χρήστης Σάββας Χαραλάμπους υπέβαλε μίαν από τις πιο πάνω πέντε προσφορές. Ο χρήστης PIERO JUDO ACADEMY ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΟ κατακύρωσε την υψηλότερη προσφορά για το μηνιαίο ποσό των €2.500,00.
Στις 25/8/2020 ζητήθηκε με επιστολή και από τους δύο χρήστες να μετακινήσουν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα που παρέμεναν μέχρι τότε εντός της αίθουσας, αφού ενημερώθηκαν ότι μετά την 31/8/2020 θα προέβαιναν στη μετακίνηση τους.
Την 1/9/2020 μέλη του Δ.Σ. με υπαλλήλους του ΓΣΟ και τον Κοινοτάρχη της περιοχής, εισήλθαν εντός της νοτιοδυτικής αίθουσας με το τρίτο κλειδί της αίθουσας που κατείχε πάντοτε ο Γ.Σ.Ο και προέβησαν στην παρουσία του Κοινοτάρχη στις αναγκαίες διαδικασίες που απαιτούνται υπό τας περιστάσεις.
Οι δύο χρήστες Σάββας Χαραλάμπους και PIERO JUDO ACADEMY κατάγγειλαν στην Αστυνομία ότι μέλη του Δ.Σ. του ΓΣΟ εισήλθαν εντός της αίθουσας, μετακινούν προσωπικά αντικείμενα τους με αποτέλεσμα «να έχουν χάσει» χρηματικά ποσά.
Κανένας συνετός άνθρωπος δεν φυλάσσει χρήματα σε χώρους όπου τους χρησιμοποιούν και άλλοι και εισέρχεται σε αυτούς μεγάλος αριθμός ατόμων. Καλούμε την Αστυνομία να εξετάσει και το θέμα των ψευδών καταγγελιών επί του σημείου αυτού. Η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση των καταγγελιών εναντίον των μελών μας για κλοπή χρηματικών ποσών που βρίσκονταν κατ΄ ισχυρισμόν εντός της αίθουσας.
Το Δ.Σ. του ΓΣΟ κατέληξε ομόφωνα ότι όλες οι αποφάσεις που έλαβε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ορθές, είναι νόμιμες και είναι υπό τας περιστάσεις ηθικές και βοηθούν στην ανάπτυξη της μεγάλης ιδέας του Ελληνικού Κυπριακού Αθλητισμού.
 
Λεμεσός την 11 Σεπτεμβρίου 2020
Η Ολομέλεια του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου « ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ» (Γ.Σ.Ο.)»

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube