Ανακοίνωση για ανανέωση διαπίστευσης του Εθνικού Πογράμματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐαρ
world sailing

Η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τέσσερα χρόνια μετά τη διαπίστευση της από την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε να ανανεωθεί η διαπίστευση της για άλλα τέσσερα χρόνια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας. 

Η διαπίστευση παρέχει την δυνατότητα να εκπαιδεύει εκπαιδευτές και προπονητές του αθλήματος, καθώς επίσης και να διαπιστεύει Ναυτικούς και Ιστιοπλοϊκούς Ομίλους, μέλη της Ομοσπονδίας. 

Μέχρι σήμερα η Ομοσπονδία έχει διαπιστεύσει τέσσερις ομίλους, πρόκειται για τον Begafigo, τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και το Pafos International Sailing Club. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πέντε ακόμη ναυτικούς ομίλους για να διαπιστευθούν εντός του 2021.

Επίσης, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης διοργανώνεται αυτή την περίοδο σεμινάριο εκπαιδευτών όπου συμμετέχουν 24 άτομα εκ των οποίων οι 10 είναι Έλληνες. 

Τα οφέλη των διαπιστευμένων ομίλων:

Τα οφέλη για τους διαπιστευμένους ομίλους είναι πάρα πολλά, όπως και για τους εκπαιδευτές, προπονητές και αθλητές.

Το επίπεδο ανεβαίνει, όπως και οι απαιτήσεις με απώτερο στόχο να απασχοληθούν περισσότεροι αθλητές με την ιστιοπλοΐα, κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης και ανάπτυξης.»


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube