Ανακοίνωση: Ακαδημίες Διγενής Ακρίτας Μορφου
Ανακοίνωση Δοκιμαστικά 5 7 Ιουλίου 2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε για την νέα δομή και ανάπτυξη δεξιοτήτων στην οποία προχώρησε το σωματείο μας, όσον αφορά τις ακαδημίες του σωματείου.

Από την 1 Ιούνιου 2021 οι ακαδημίες μας λειτουργούν υπό νέα δομή με πολύπειρους προπονητές που έχουν διδάξει σε κάποιους από τους καλύτερους συλλόγους της Αγγλίας Αμερικής και Κύπρου. Στόχος είναι το σωματείο μας να ανάπτυξη δικούς του ποδοσφαιριστές ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες που θα μπορέσουν να αγωνιστούν στη 1η ομάδα του σωματείου μας ή και υπό κάποιες προϋποθέσεις και στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονα η εκπαιδευτική δομή που τώρα προσφέρουμε μας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να αναπτύξουμε καλούς αθλητές αλλά και καλούς μαθητές και χαρακτήρες, μέσο προτύπων και μεθοδολογιών που είμαστε έτοιμη να εφαρμόσουμε από το εξωτερικό. Συνάμα η ακαδημίες μας μέσο αποκλειστικής συνεργασίας με το μεγαλύτερο φορέα αθλητικών υποτροφιών στο εξωτερικό, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά σας να διεκδικήσουν πλουσιοπάροχες υποτροφίες που καλύπτουν μέχρι και το 100% των εξόδων σπουδών του παιδιού σας.

Αυτή η διεθνή δομή που πλέον παίρνουν οι ακαδημίες μας δίνουν την ευκαιρία στου αθλητές μας να συμμετέχουν σε διεθνή τουρνουά και δοκιμαστικά στην Ευρώπη και Αμερική μέσο του διεθνούς δικτύου μας.

Σκοπός και στόχος ήταν πάντοτε να αναβαθμίζουμε το σωματείο μας αλλά και ιδιαίτερα τις ακαδημίες μας μέσο σύγχρονων τεχνικών και τρόπων διδασκαλίας. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον μας μαζί και σας περιμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες για να συζητήσουμε μαζί το νέο αύριο του Διγενή Ακρίτα Μορφου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα   99538954 (Πήτερ Κίτος) 99488383 (Τάκης Μαραγκος)

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube