1
1

Αντίστροφη μέτρηση για τον αναβαθμισμένο 2o αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» ο οποίος ενισχύει το πρόγραμμα ΕΚΕ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» και εμπλουτίζεται φέτος με Ημιμαραθώνιο και  Εταιρικό Δρόμο 5χλμ

Για την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου το σύνθημα είναι «Τρέχουμε Για Τα Παιδιά Μας». Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνουν το «Run As One» για δεύτερη συνεχή χρονιά, εντάσσοντάς το και φέτος κάτω από τη σκέπη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με την επωνυμία «Παιδί, Διατροφή και Υγεία».

Πρέσβειρα της διοργάνωσης είναι η κάτοχος του Παγκύπριου Ρεκόρ στα 100 μέτρα, Ραμόνα Παπαϊωάννου, η οποία πρωταγωνιστεί και στην τηλεοπτική διαφήμιση του αγώνα.

Αγωνιστική αίγλη με Ημιμαραθώνιο
Στο πρόγραμμα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» έχει προστεθεί φέτος η απόσταση του Ημιμαραθώνιου, προσδίδοντας στη διοργάνωση μεγαλύτερη αγωνιστική αίγλη. Πέρα από τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ και το Δρόμο 1χλμ, προστέθηκε και ο Εταιρικός Δρόμος 5χλμ, όπου επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να συμμετάσχουν οργανωμένα, ενισχύοντας το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», στους σκοπούς του οποίου θα διατεθούν όλα τα έσοδα του αγώνα.

«Επωφελήθηκαν εκατοντάδες παιδιά»
«Σκοπός είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών της καθιστικής ζωής, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα για τις σύγχρονες κοινωνίες, αλλά και η προώθηση της σημασίας της τακτικής άσκησης και της ισορροπημένης διατροφής» εξηγεί ο Marketing & Strategy Director των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Γιώργος Θεοδότου, ο οποίος αναφέρει ότι «ήδη πέραν των 700 παιδιών, 9-12 χρόνων, επωφελούμενα από το πρόγραμμα ‘Παιδί, Διατροφή και Υγεία’, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου και αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες μετρήσεις, απέκτησαν εντελώς δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής».

Συμμέτοχος στο πρόγραμμα είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου. Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Δήμοι Στροβόλου, Λευκωσίας, Έγκωμης και Αγίου Δομετίου.

Χορηγός Εκτυπώσεων η Landas Colour και Χορηγοί η RCB Back, το νερό ΖΑΓΟΡΙ, η Universal Life, η ACS Courier, το τυπογραφείο Κασουλίδη και το Lucozade. Τον αγώνα στηρίζει και ο Φιλανθρωπικός – Εθελοντικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Δωρεάν για τα παιδιά
Τα παιδιά έως 12 χρόνων (γεννημένα μέχρι και το 2005) θα τρέξουν δωρεάν, αφού η διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε αυτά. Όλα τα παιδάκια θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής και φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ ειδικά γι αυτά ετοιμάζονται εκπλήξεις, παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες και ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχής (μέχρι 16 Οκτωβρίου) στο www.alphamega.com.cy/runasone, ενώ συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κάποιος έως και τις 21 Οκτωβρίου στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών των έντεκα Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22793728 και 22442878.

Πρόγραμμα και διαδρομή
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού όλων των διαδρομών αλλά και του after party που θα ακολουθήσει –με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Dj’s- θα είναι και φέτος η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης. Η εκκίνηση στον Ημιμαραθώνιο θα δοθεί στις 8:30πμ ενώ οι δύο δρόμοι 5χλμ (Εταιρικός & Ατομικός) θα εκκινήσουν στις 11:00πμ. Γύρω στις 11:30πμ θα δοθεί η εκκίνηση στο Δρόμο 1χλμ. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι (με εξαίρεση τον Εταιρικό Δρόμο) θα πάρουν δωρεάν το μπλουζάκι της διοργάνωσης, θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά, θα έχουν προσωπικό αριθμό συμμετοχής (BIB Number) και θα τους απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Μετά την εκκίνηση οι δρομείς του Ημιμαραθώνιου θα κατευθυνθούν προς τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Γρίβα Διγενή όπου θα κάνουν στροφή 180 μοιρών κατευθυνόμενοι προς το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Εκεί θα πάρουν το δρόμο προς τα φώτα τροχαίας του K-Cineplex απ’ όπου θα επιστρέψουν προς την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ διά μέσου της Γρίβα Διγενή. Η διαδρομή, που θα επαναληφθεί δύο φορές, έχει μετρηθεί επισήμως από απεσταλμένο της Ένωσης Μαραθωνίων & Δρόμων Αντοχής (AIMS).


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube