Αλλη μία νίκη για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Μεγάλο παιγνίδι από μία σπουδαία ομάδα όπως είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το οποίο απέναντι στο κατά τα άλλα εξαιρετικό Πανεπιστήμιο Κύπρου απέδωσε τα αναμενόμενα για να πάρει άλλη μία νίκη και μαζί να πανηγυρίσει ακόμη ένα τίτλο δημιουργώντας ένα αξεπέραστο ρεκόρ σε τίτλους και επιτυχίες στο πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα.

Απέναντι στην ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου έπρεπε να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και αυτό έπραξε. Με εξαιρετική αμυντική διάταξη και φοβερές και ταχύτητες επιθέσεις οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους για να ελπίζουν για κάτι καλύτερο.

Από την άλλη μην φανταστεί κανείς ότι οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου έπαιξαν με τα χέρια κατεβασμένα . Αντίθετα ήταν εξαιρετικοί καθ΄ολη την διάρκεια του αγώνα και με την αγωνιστική τους παρουσία έστειλαν σαφή μηνύματα ότι με τέτοια προσπάθεια το μέλλον τους ανήκει.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κατέκτησε δίκαια και πανάξια το πρωτάθλημα κρατώντας γερά την «παντοκρατορία» του στο συγκεκριμένο άθλημα αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την δουλειά που γίνεται σε βάθος όλα αυτά τα χρόνια

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – FREDERICK UNIVERSITY            24-19

Ωραίο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια με το πανεπιστήμιο Λευκωσίας να κυνηγά την νίκη για λόγους περισσότερο γοήτρου παρά για οτιδήποτε άλλο ενώ από την άλλη το Frederick University κυνήγησε με πάθος την πρώτη του νίκη .

Μετά από ένα συναρπαστικό και γεμάτο πάθος αγώνα η νίκη χαμογέλασε τελικά στην ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας η οποία έκανε τα λιγότερα λάθη και εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές ολιγωρίες των αντιπάλων ενώ από την άλλη του Frederick University δοκίμασε τις δυνάμεις του ευελπιστώντας ότι η επόμενη χρονιά θα έχει πολύ καλύτερη κατάληξη αφού οι παίκτες του διαθέτουν και την γνώση αλλά και την τεχνική κατάρτιση  για κάτι καλύτερο .

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες Νίκες Ήττες Ισοπαλίες Τέρματα Βαθμοί
  1.  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 6 6 0 0 184-115 12
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 5 3 2 0 100-85 6
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 5 2 3 0 85-116 4
  1.  
FREDERICK UNIVERSITY 6 0 6 0 104-157 0

 

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ