22 C
Limassol
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Περισσότερο

Αλλαγή στον χώρο διεξαγωγής των κυριακάτικων αγώνων σε Α1 και Α2 ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η μεγάλη καθυστέρηση στο να κριθεί η τύχη του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Basket League ταλαιπωρεί και την επιτραπέζια αντισφαίριση! Οι τελευταίες αγωνιστικές στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Α1 ανδρών, της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών, που έχουν οριστεί από καιρό για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, επρόκειτο να γίνουν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά τελικά αυτό θα συμβεί κατά το …ήμισυ. Συγκεκριμένα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να διεξάγει τους αγώνες του Σαββάτου κανονικά στο φαληρικό στάδιο κι εκείνους της Κυριακής να τους «μεταφέρει» στις εγκαταστάσεις του Γ.Α.Σ.Ε., στην Ελευσίνα. Στην ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης περίμεναν μέχρι σήμερα το μεσημέρι μήπως έβγαινε απόφαση για το μπασκετικό ντέρμπι (που σημειωτέον, είναι να γίνει στις 5 το απόγευμα) κι όταν πια πληροφορήθηκαν ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Παρασκευή αποφάσισαν να προβούν προληπτικά στην αλλαγή για τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων της Κυριακής. Οι αλλαγές αφορούν και στα ωράρια των παιχνιδιών. Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναφέρει:

«Για τη διασφάλιση της διεξαγωγής των αγώνων της 17ης Μαρτίου 2019, το πρόγραμμα των αγώνων της Α1 Ανδρών – Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών 16-17/3/2019 διαμορφώνεται. Οι αγωνιστικές της 16ης Μαρτίου θα διεξαχθούν στην Ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ -προσοχή στα νέα ωράρια. Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 οι αγωνιστικές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του ΓΑΣΕ».

Η ανακοίνωση έχει στη συνέχεια ολόκληρο το νέο πρόγραμμα για τα τρία πρωταθλήματα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δουν στο link

Social Media Banners Dance 700px

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

• Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook