Εθνική Νέων Τοξοβολίας:  Συνεχίζονται οι προπονήσεις με ορίζοντα το Πανευρωπαϊκο τον Αύγουστο
Αλέξανδρο Νασούλα

Στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στη Λευκωσία συνάντησε η ιστοσελίδα μας τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας, κύριο Αλέξανδρο Νασούλα.

Ο κ. Νασούλας βρέθηκε στην Κύπρο, όπου έγινε μια εκτίμηση της μέχρι  τώρα προσπάθειας των αθλητών, η οποία έκλεισε με θετικό πρόσημο αφού όπως δήλωσε στο Action IN Sports ο τεχνικός σύμβουλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας οι επιδόσεις που είδε, τόσο στις γυναίκες όσο και στις άντρες ήταν πολύ ενθαρρυντικές για το μέλλον.

«Οι επιδόσεις δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο, θέλουμε λίγη δουλειά ακόμα ώστε να σταθεροποιηθούμε σε ένα υψηλό επίπεδο, αλλά το ευχάριστο είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν και πραγματικά προσπαθούν για το καλύτερο» τα λόγια του Αλέξανδρου Νασούλα.

Κατεληξε λέγοντας ότι η Ομοσπονδία είναι δίπλα στους τοξοβόλους μας με όσες δυνάμεις έχει εξέφρασε την πεποίθησή του πως η παρουσία των αθλητών μας στους προσεχείς διεθνείς αγώνες θα είναι αντιπροσωπευτική της καλής δουλειάς που γίνεται.

Εθνική Νέων Τοξοβολίας: Συνεχίζονται οι προπονήσεις με ορίζοντα το Πανευρωπαϊκο τον Αύγουστο
Εθνικής Νέων Τοξοβολίας

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube