Ακύρωση της Διοργάνωσης Ebt Finals Larnaka 2020
Event Cancellation Announcement 01 2024x1139

Μετά λύπης ενημερώνουμε όλους τους φίλους του Beach Handball, τις συμμετέχουσες ομάδες, τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την ακύρωση της επερχόμενης Διοργάνωσης EBT Finals Larnaka 2020.

Δυστυχώς, και ενώ είχαμε αρχίσει εδώ και αρκετό διάστημα την προβολή, προώθηση και διαφήμιση της διοργάνωσης, θα ήταν ανεύθυνο εκμέρους μας να συνεχίσουμε την προβολή χωρίς να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν τελικά η διοργάνωση θα γίνει.

Είμαστε εμφανώς απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι με την εξέλιξη αυτή, αλλά νοιώθουμε το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τους συμμετέχοντες, το προσωπικό, τους εθελοντές, αλλά και το κοινό που θα παρακολουθούσε την διοργάνωση αυτή.

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τις ομάδες που είχαν δηλώσει συμμετοχή ότι θα τους επιστραφεί στο 100% η προκαταβολή για την διαμονή.

Θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο ετοιμάζοντας διάφορα νέα πρότζεκς και που ξέρετε ίσως το EBT Finals να μην είναι τελικά πολύ μακριά από τις ακτές της Λάρνακας. Ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή και θα επιστρέψουμε όταν όλα ηρεμήσουν και επιστρέψουν στην κανονικότητα τους.

Μέχρι τότε Μένουμε ΣΠΙΤΙ, Μένουμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ, Είμαστε ΘΕΤΙΚΟΙ και μην ξεχνάτε “Μαζί, είμαστε πάντα πιο ΔΥΝΑΤΟΙ”.

Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκάλεσε η εξέλιξη αυτή και σας ευχαριστούμε ειλικρινά για ΟΛΑ και ιδιαίτερα για την υποστήριξη και την κατανόησή σας!

Δείτε ΕΔΩ και την επίσημη ανάρτηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης για την αναβολή όλων των καλοκαιρινών διοργανώσεων.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube