ΑΕΛ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
ΑΕΛ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί ο τέταρτος τελικός για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Κεραυνό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο “Νίκος Σολωμονίδης” στην Λεμεσό, και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Τρία παιχνίδια έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής για την σειρά των τελικών, με τον Κεραυνό να προηγείται στις νίκες με 2-1. Η ομάδα του Στροβόλου επικράτησε τα δύο παιχνίδια που έγιναν στην έδρα της, με την ΑΕΛ να φεύγει νικήτρια στο παιχνίδι που είχε γίνει στην Λεμεσό.

Φέτος οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες συνολικά έξι φορές μέχρι στιγμής. Οι δύο αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν για την Α’ Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, τρία παιχνίδια έγιναν στην Τελική Φάση, και μία φορά αναμετρήθηκαν στο Κύπελλο.

Ο Κεραυνός μετράει μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες (δύο για την Α’ Φάση και δύο στην Τελική Φάση), ενώ η ΑΕΛ έχει σημειώσει δύο νίκες κόντρα στον Κεραυνό φέτος. Η πρώτη μάλιστα ήταν στον Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, με την ομάδα της Λεμεσού να κατακτάει και το Κύπελλο.

Η δεύτερη επιτυχία της ΑΕΛ κόντρα στον Κεραυνό για φέτος ήταν στον 2ο Τελικό του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών. Θυμίζουμε πως η πρώτη ομάδα που θα σημειώσει τρεις νίκες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα για την περίοδο 2015-16.

Σε περίπτωση νίκης του Κεραυνού, τότε η κούπα της πρωταθλήτριας ομάδας θα πάει στον Στρόβολο, ενώ εάν η ΑΕΛ πάρει την νίκη τότε το πρωτάθλημα θα κριθεί στην πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τελική Φάση, που προβλέπεται να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy