ΑΑΕΚ και ΥΚΑΝ παρουσίασαν τη δράση τους στη Συντονιστική Επιτροπή Αθλητισμού Ενάντια στις Εξαρτήσεις
Συντονιστική Επιτροπή Αθλητισμού Ενάντια στις Εξαρτήσεις 1

Τη δράση της συνέχισε η Συντονιστική Επιτροπή Αθλητισμού Ενάντια στις Εξαρτήσεις, με τη διεξαγωγή εσωτερικής ενημέρωσης/παρουσίασης από δύο μέλη της Επιτροπής και συγκεκριμένα την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ) και την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ).

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, στο Ολυμπιακό Μέγαρο, συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή, με αποκλειστικό θέμα στην ατζέντα, την παρουσίαση από ΑΑΕΚ και ΥΚΑΝ της δράσης τους, αναφορικά με την καταπολέμηση των εξαρτήσεων. Η παρουσίαση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, ενώ η συζήτηση και η ανταλλαγή ιδεών που ακολούθησε, ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.

Την παρουσίαση εκ μέρους της ΑΑΕΚ έκανε ο πρόεδρος κ. Χρύσανθος Γεωργίου και εκ μέρους της ΥΚΑΝ ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Στέλιος Σεργίδης.

Την Συντονιστική Επιτροπή Αθλητισμού Ενάντια στις Εξαρτήσεις προεδρεύει ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί Αθλητικών Θεμάτων κ. Φοίβος Ζαχαριάδης. Ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2019, μετά από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος έθεσε το όλο έργο υπό την αιγίδα του.

Στη Συντονιστική Επιτροπή συμμετέχουν οι πιο κάτω φορείς: Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Υπουργείο Άμυνας, Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Ιερά Μητρόπολη Ταμασού, Αστυνομία Κύπρου, ΥΚΑΝ, Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, ΚΕΝΘΕΑ, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Εθνική Αρχή Παίγνιων & Εποπτείας Καζίνων.

Στόχος της Επιτροπής είναι ο συντονισμός διαφόρων φορέων, στη μάχη κατά των εξαρτήσεων, με βασικό όχημα τον Αθλητισμό και μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube