Nutical Center Limassol1
Nutical Center Limassol1

Πρεμιέρα στην αγωνιστική ιστιοπλοϊκή δράση για το 2015 με τον αγώνα κατάταξης της κατηγορίας Laser 4,7. Ο αγώνας διεξήχθηκε  μπροστά από τις εγκαταστάσεις του “Κέντρου Ιστιοπλοϊκών Αγώνων του ΚΟΑ” στην Λεμεσό.

Ποικιλία καιρικών συνθηκών γεγονός που καταδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η Κύπρος αποτελεί “Ιστιοπλοϊκό Παράδεισο” και έχει όλα τα φόντα να καταστεί διεθνής  ιστιοπλοϊκός προορισμός.

Στην  κατηγορία “Laser 4,7” έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά κάτω των 18 ετών. Συμμετείχαν 28 αθλητές και αθλήτριες από Ναυτικούς Ομίλους του νησιού, ενώ ταυτόχρονα το αγωνιστικό επίπεδο έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Πρωταγωνιστής ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, καθώς τρεις αθλητές του βρέθηκαν στην πρώτη πεντάδα. Νικητής, ο Αδαμάντιος Διαμαντής του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη με τον συναθλητή του Παναγιώτη Ιορδάνου και τον βραβευθέντα σαν καλύτερο έφηβο από την Ολυμπιακή Επιτροπή, Ονησίφορο Νεοφύτου του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου. Στην δεύτερη θέση, ο Παναγιώτης Ιορδάνου, του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και στην τρίτη, ο Παναγιώτης Παντέλας, του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube