Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ: Πολύ επιτυχημένη η παρουσία των αθλητών μας στο Παγκύπριο U-20 – «Θα έχουμε μεγάλες επιτυχίες»

Πολύ καλή δουλειά φαίνεται ότι γίνεται στις ακαδημίες του ΓΣΠ καθώς και στα γκρουπ που προπονούν οι κόουτς του συλλόγου, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις διακρίσεις των αθλητών στους αγώνες και τη συνεχιζόμενη βελτίωση που παρουσιάζουν.

Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ: Πολύ επιτυχημένη η παρουσία των αθλητών μας στο Παγκύπριο U-20 – «Θα έχουμε μεγάλες επιτυχίες»
Αντρέας Καλογήρου PJAPRESS COM 259

Ο προπονητής του ΓΣΠ Αντρέας Καλογήρου μιλώντας στην Action In Sports παρουσιάστηκε πολύ ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσιάζουν οι αθλητές του ειδικά στα U-18 περιμένοντας από τα παιδιά του ατομικά ρεκόρ και μετάλλια το επόμενο διάστημα. «Στο πρωτάθλημα των U-20 κέρδισε ο Χρίστος Οικονομίδης (110 εμπόδια) με ένα εξαιρετικό χρόνο 15.03 ενώ και η Χριστιάνα Μαρούχου για πρώτη κούρσα τερμάτισε στη 3η θέση (400 εμπόδια) με 1:06.11 και στόχος είναι να τρέξει κάτω από 65 δευτερόλεπτα φέτος, ενώ για ατομικό ρεκόρ πάει και ο Χρίστος Οικονομίδης στα U-18» τα λόγια του κ. Καλογήρου.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι και τα άλλα παιδιά του γκρουπ διακρίθηκαν στους πρόσφατους παγκύπριους αγώνες εφήβων-νεανίδων αφού η ομάδα κατάφερε πέραν από τη 1η θέση του Οικονομιδη και την 3η της Μαρούχου να φέρει άλλες δύο τρίτες θέσεις καθώς και μια 4η και μια 5η.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports