9ος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Τόκιο ο Γιώργος Αχιλλέως- Στεναχωρημένος και αρκετά συγκινημένος
ΑΧΙΛΛΕΩΣ 9η ΘΕΣΗ

Οι σκοπευτές μας του σκιτ έκαναν καταπληκτική εμφάνιση, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πέτυχαν αρκετά καλές επιδόσεις, κι όμως δεν μπόρεσαν στο παρατσάκ να χαρούν αυτήν την προσπάθειά τους με παρουσία στον τελικό.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της ΕΑΚ στο Τόκιο, Αργύρη Αργυρού, δικαίως, ο πιο στενοχωρημένος από την αποστολή ήταν ο Γιώργος Αχιλλέως. Πάλεψε με νύχια και με δόντια για να φτάσει την πηγή, γέμισε τη στάμνα του, όμως στο τέταρτο βήμα γλίστρησε και την έσπασε. Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι την τελευταία στιγμή την παρουσία του στον τελικό ήταν ο ρέκορντμαν συμμετοχών σε Ολυμπιακούς. Μπήκε στη δεύτερη ημέρα των αγώνων, κάνοντας το απόλυτο 25/25 και ανέβηκε στην 8η θέση, ένα δίσκο μακριά από την είσοδό του στον τελικό. Η τελευταία πούλα ήταν και η πιο κρίσιμη, με το άγχος να είναι τεράστιο.

Ο Αχιλλέως χρειαζόταν και πάλι το απόλυτο και ταυτόχρονα περίμενε και απώλειες των αθλητών που βρίσκονταν πάνω από αυτόν. Κάποιοι από τους προπορευόμενους είχαν πράγματι απώλειες, όμως και ο πρωταθλητής μας έχασε τον 14ο δίσκο. Έτσι, με 24/25 κατέγραψε συνολικό αποτέλεσμα 122/125 (25 + 24 +24 + 25 + 24) και μπήκε στη διαδικασία του σιουτ-οφ, για μια θέση στην εξάδα του τελικού.

9ος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Τόκιο ο Γιώργος Αχιλλέως- Στεναχωρημένος και αρκετά συγκινημένος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ 9η ΘΕΣΗ 1

Στους 122 δίσκους ισοβάθμησαν άλλοι πέντε αθλητές και μόλις τρεις πέρασαν απευθείας στον τελικό. Έτσι θα έπρεπε να δώσουν αγώνα σιουτ-οφ, δηλαδή «ξαφνικού θανάτου». Οι έξι αθλητές έριχναν από δύο δίσκους, στο κεντρικό σημείο του γηπέδου. Όποιος αποτύγχανε αποκλειόταν από τη συνέχεια. Και δυστυχώς για τον Αχιλλέως η αστοχία ήρθε νωρίς, στον 4ο δίσκο και αποχώρησε πρώτος, κατακτώντας την 9η θέση. Και το πιο άτυχο, αμέσως μετά αστόχησαν άλλοι τρεις αθλητές, αλλά αυτά έχει η ζωή, με τις ατυχίες της και η σκοποβολή με τις λεπτομέρειές της. Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Αχιλλέως ήταν πολύ στενοχωρημένος μετά το σιουτ-ουφ και θα λέγαμε και αρκετά συγκινημένος. Πολύ ευγενικά μάς ζήτησε να μην κάνει κάποια δήλωση, αφού ήθελε να ηρεμήσει πρώτα και τον κατανοούμε πλήρως. Ο καθένας στη θέση του, πιστεύω, αυτό θα έκανε.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube